Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedeljni horoskop

NEDELJNI HOROSKOP DAN PO DAN OD 6. DO 12. JULA 2020: dva dana opasna za konflikte, evo kada dolazi talas sreće

Autor glisicjasmina
Autor glisicjasmina
Izvor: Foto: Shutterstock

Ponedeljak 6. jul je dan Meseca

Kako Mesec pravi konjukciju sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom pa možemo očekivati dobar dan za nove početke, pregovore, podršku u poslu. Vrlo povoljno za planiranja na duži vremenski rok.

Mnoge osobe mogu da se bave finansijama i dublje da sagledaju svoje projekte. Kako su ovi planovi i projekti vrlo ozbiljni onda mogu da izazovu i stres. Bitno je - ako imate nešto od ranije - da to završite i do tada ne pokrećete ništa novo.

Sada je jako važno da prikupite finansije za taj početak. Mesec i Saturn će zahtevati istrajnost napor, ozbiljnost i malo teži početak ali posle kada se uhoda sve lepo kreće.

U nastavku, Mesec prelazi u Vodoliju koja je simbol prijateljstva, saradnje, timskog rada pa možete imati kontakt u tim oblastima. Zatim Mesec pravi lep sekstil sa Marsom koji daje lepu akciju i pokretačku energiju.

Svakako da možete završiti sve što ste planirali a emotivno je moguće neko novo poznanstvo za slobodne dok zauzeti mogu ispoljavati više strasti i inicijative. Ovaj dan je dosta dobar i pozitivan uz trud, inicijativu i akciju u svemu.

Utorak 7. jul je dan Marsa.

Kako je Mars on u Ovnu i svom sedištu, onda mnoge osobe su borbene, aktivne, guraju napred bez posledica.

Mesec pravi trigon sa Venerom što je odlično za sve vidove saradnje, bili kakvih kontakta a posebno kada su vezani za umetnost, lepotu i druge ugodnosti.

U nastavku, Mesec pravi kvadrat sa Uranom što iznenada daje nervozu, napetost, ishitrene poteze.

Obratite pažnju za neke nove projekte, ideje i nešto novo što želite pokrenuti možda je najbolje da ne pokrenete danas i da ne reagujete brzopleto.

Dan je povoljan za osobe koje se bave gradnjom, medicinom, policija i vojne ustanove.

Kako je Mesec u praznom hodu skoro dva dana, onda ne pokrećite ništa novo već završavajte sve započeto.

Sreda 8. jul je dan Merkura.

Kako Merkur tranzitira retrogradno kroz Raka, komunikacija i mnoga dešavanja su usmerena na kuću, porodicu, jednog roditelja što može biti dosta emotivno. Merkur će biti u kvadratu sa Marsom pa izbegavajte brze akcije, ishitrenost.

Moguća je nepromišljenost, svađa pa čak i tuča ako vas neko izbaci iz takta. Svađe se mogu dešavati na poslu, sa voljenom osobom, sa porodicom, roditeljem ili dragim prijateljem.

Ništa novo ne pokrećite ni u poslu ni emotivno. Sa ovim aspektom Merkur-Mars strogo vodite računa u saobraćaju, posebno motoristi.

U večernjim satima Mesec prelazi u Ribe pa u noći možete se opustiti.

Tokom celog dana energija aspekata je dosta zategnuta i u silaznom toku što je aktivno neraspoloženje i tenzija do svađa pa ne dozvolite da se negativni aspekti ispoljavaju već se umirite.

Povezane vesti

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije