Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedeljni horoskop

HOROSKOP ZA SPAS OD POMRAČENJA MESECA: kako da izbegnete negativne emocije, strah i brigu

Autor glisicjasmina
Autor glisicjasmina

Moguće je da ovo pomračenje pokrene veliki upliv porodičnog polja i genetskog prenošenja ne samo telesnih nego i emotivnih trauma, kriza i situacija koje su se već jednom desile.

Izvor: Foto: Shutterstock

U nedelju 5. jula 2020. godine u jutarnjim časovima (6.45) desiće se pomračenje Meseca.

Kao što se sećamo, pre 14 dana se desilo pomračenje Sunca i, do nedelje, mi smo zapravo u vrlo osetljivom periodu između dva pomračenja.

Svako pomračenje, naročito ako aktivira neku našu planetu iz natalnog horoskopa, možemo da osećamo i do šest meseci posle njega (ili do sledećeg pomračenja Sunca), pa i te događaje možemo da očekujemo u narednom periodu.

Mesec, za razliku od Sunca, vlada našim unutrašnjim, emotivnim delom i uglavnom nismo svesni procesa koji mogu da budu aktivirani.

Ova sedmica je inače vrlo burna i intenzivna. U utorak je intenzivna konjukcija Jupitera i Plutona koja pokreće dešavanja na ekonomskom i političkom planu.

U četvrtak 2. jula, Saturn ponovo ulazi u znak Jarca u svom retrogradnom hodu. Dakle, ponovo nam dolaze restrikcije, zabrane i obaveze koje se zovu jednom rečju karma. Sve ide unazad, zajedno i sa Merkurom koji će do 12. jula ići ovako. Dolazimo do nedelje, te ako mislite da su prošla iznenadjenja i turbulentno vreme emotivnih oscilacija – ona zapravo tek počinju

Mesec, za razliku od Sunca, vlada našim unutrašnjim, emotivnim delom i uglavnom nismo svesni procesa koji mogu da budu aktivirani pomračenjem Meseca koje se, ovog puta, dešavaju na 13. stepenu Raka/Jarca.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije