Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedeljni horoskop

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. JUNA DO 5. JULA 2020: Škorpija u prolaznoj krizi, Lav treba da odloži odluke

Autor glisicjasmina
Autor glisicjasmina
Izvor: Foto: Shutterstock

OVAN (21.3 - 20.4)

POSAO

Pronalazite način da opravdate razloge zbog kojih se nalazite još uvek na mestu s koga su mnogi vaši saradnici odavno otišli. Trud će biti nagrađen, ali zbog preterane želje da nešto isterate do kraja, rezultat vam na kraju postaje nebitan.

Ovih dana do vas dolazi važna vest koja može bitno da utiče na ishod vaših poslovnih planova.

LjUBAV

Naglašeno ste emotivno uznemireni, pa vam aspekti ovih dana dodatno otežavaju da sačuvate mir. Voljena osoba vas, naizgled bezazlenim komentarima, dodatno destabilizuje, pa to preti da prelije ionako već napunjenu čašu.

Atmosfera jeste neprijatna, ali je i prolazna.

ZDRAVLjE Prekontrolišite vid.

BIK (21.4 - 21.5)

POSAO

Brzopleto postupate, zbog čega se komplikuju odnosi sa okolinom. Ne namećite svoj stav, jer neće proći. Istovremeno, ne komentarišite ljude koji nisu prisutni da se ne biste kasnije izvinjavali.

Povedite računa o svojoj fizičkoj kondiciji, jer neuredan život i premor uzimaju maha. Ukoliko se ne zaustavite, predstoji vam ozbiljan pad energije i prehlada.

LjUBAV

Obuzumaju vas emocije, toliko da ne znate šta biste s njima. Kad nemate gde da ih kanališete, počinjete da prenosite tenziju na okolinu.

Na udaru je voljena osoba, a znate da nemate razloga za to. Svojim promenljivim raspoloženjem možete nepotrebno urušiti odnose.

ZDRAVLjE Hroničan umor.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

POSAO

Čeka vas važna lekcija u kojoj morate da savladate svoju brbljivost, vašu glavnu osobinu koja često radi protiv vas. Verujete u svoje intelektualne moći, ali isto tako morate biti svesni da je nerealno da ste uvek u pravu.

Veliki planovi i ambicije mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnom odlukom koja vašu ideju isključuje u startu.

LjUBAV

Nezadovoljstvo na ljubavnom planu preti da postane uzrok ozbiljnog sukoba između voljene osobe i vas.

Pravi uzrok svega leži u tome što ste, već neko vreme, odnos sveli na dopisivanje i telefonske razgovore koji su se stalno završavali nedorečeno. Vreme je za iskrene razgovore.

ZDRAVLjE Čuvajte se prehlade.

RAK (22.6 - 22.7)

POSAO

Pokušali ste da na brzinu razrešite neki problem, pa ste se sada našli u naizgled teškoj situaciji. Da biste ublažili posledice, dobrovoljno preuzmite odgovornost i sve razrešite.

U vezi s tim, očekuje vas razgovor tokom koga vam neće biti prijatno. Ipak, dobićete novu šansu ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično objašnjenje.

LjUBAV

Ovo je jedan od onih perioda kada vam se čini da je najbolje da se povučete i odložite svaku reakciju.

Pravi razlog za takvo raspoloženje je u tome što vas muči velika neodlučnost zbog koje ne uspevate da se opredelite i donesete pravu odluku kojom biste rešili sve dileme.

ZDRAVLjE Kontrolišite krvni pritisak.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije