Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEDELJNI HOROSKOP - DAN PO DAN OD 8. DO 14. JUNA 2020: evo kad nas čekaju najteži odnosi i iskušenja

  Izvor: Foto: Shutterstock

PONEDELJAK 8. jun - dan je povezan sa vladavinom Meseca!

Pošto je on u Jarcu, kod nekih osoba može biti stagnirajuće.

Mesec će praviti sekstil sa Marsom i Neptunom iz Riba pa to drugima donosi pokret i akciju.

Izraženi su  kreativnost i mašta, moguće je da uradite što ste planirali za danas. Pojačana je intuicija pa ćete mnogo toga raditi po osećaju.

Komunikacija i dogovori - sve teče po planu i u skladu s intuicijom, pa  možete biti zadovoljni sobom i drugima.

Zatim Mesec pravi konjukciju sa Jupiterom i Plutonom što vam daje odlične prilike da ostvarite velike uspehe,  priliv finansija ili sklopite dobar poslovni dogovor.

Mogući su novi počeci sa više energije i optimizma pa pokrenite sve što ste planirali. Mnoge osobe imaju danas dosta srećne aspekte za pokretanje poslova, finansija i ugovora.

Lepi su aspekti i sa voljenim osobama pa bi trebalo i tu da nešto novo pokrenete ili da priznate osećanja i poklonite svu pažnju.

UTORAK 9. jun -  dan je pod vladavinom Marsa!

Kako  je Mars on u kvadratu sa Suncem, onda se i dalje traje energija isticanja, borbe i agresije kod pojedinih osoba.

Mesec je ušao u Vodoliju i napravio konjukciju sa Saturnom što kod pojedinih osoba može izazvati nesigurnost, brigu i nerazumevanje važnosti nekih projekata. Bilo bi dobro da se uozbiljite kada su prijatelji u pitanju, timski radovi i drugi projekti.

Mesec će praviti kvadrat sa Uranom što je dosta haotičan aspekt pa pripazite na odnose sa prijateljima, rodbinom, poznanicima i uopšte sa ljudima sa kojima ste u bilo kakvoj saradnji ili kontaktu.

Kako odmiče dan, tako će Mesec praviti lep aspekt sa Venerom što je dobro za emocije, odnose i osećaj šta je potrebno vašem partneru da mu pružite i uživate u ljubavi i romantici.

Povezane vesti

SREDA 10. jun -  ovo je dan povezan sa vladavinom Merkura!

Kako Mesec on tranzitira kroz Raka, onda treba obratiti pažnju na emotivnu komunikaciju sa porodicom, prijateljima, na poslu.

Veliki trigon Meseca i Sunca sugeriše da je bitno da se pokažete na poslu jer će to naići na dobar prijem kod nadležnih.

Ovaj aspekt je dosta dobar i za emotivne odnose, pa uživajte sa voljenom osobom i iskoristite ovu lepu energiju ljubavi i romantike.

Sada možete pokrenuti sve sa voljenom osobom. Danas su moguća i neka poslovna pozitivna dešavanja pa čak pojedine osobe mogu naći još jedan dodatni posao. Moguće je razrešiti papirološke probleme. Sve sudske zavrzlame danas se uspešno rešavaju.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije