Nedeljni horoskop za prvu nedelju juna najavljuje nam veoma izazovan period!

PONEDELJAK 1.jun 2020. godine - danom vlada Mesec

Mesec u Vagi pravi lep trigon sa Suncem i Venerom iz Blizanaca što je divno jer donosi lepe odnose sa bližnjima u porodici, na poslu u okruženju i uopšte gde god da se nađete.

Sve osobe koje su imale neskladne odnose sada ih mogu popraviti i dovesti u harmoniju.

Odličan je dan za mnoge uspehe kako u ljubavi tako i u poslu, finansijama.

Možete pokazati svoju stručnost i integritet pa vas šefovi mogu zapaziti i sa njima ćete sklopiti lep dogovor ili saradnju.

Povoljne su prilike sa vašim partnerom da budete u lepoj emotivnoj konekciji dok slobodni mogu da upoznaju zanimljivu osobu pa čak i uđu u vezu. Mars je još uvek u kvadratu sa Suncem i Venerom pa pazite da se ne ponašate agresivno, da se ističete previše i namećete samo svoje stavove.

UTORAK 2. jun 2020. godine - vlada Mars

Mars je u Ribama i dalje je nepovoljno aspektovan sa Venerom i Suncem pa se neka energija i nesporazumi mogu nastavljati od prethodnog dana.

Mesec pravi kvadrat sa Jupiterom i Plutonom što je opet težak aspekt koji nosi sa sobom nervozu,  napetost, sklonost konfliktima. Teško se prave kompromisi i nemoguće je prilagođavanje.

Teško vam polazi za rukom da se koncentrišete i srećete sa raznim problemima i ljudima sa kojima treba da sarađujete.

Poslovna sfera je dosta ugrožena pa ni finansije nisu najbolje dok ovaj aspekt gasi optimizam.

Pazite gde ulažete novac i kako ga trošite. Na kraju dana Mesec ulazi u Škorpiona gde nije najbolja pozicija pa i tu nije najbolje za emocije gde treba izbegavati konflikte. U nastavku Mesec pravi kvadrat sa Saturnom pa je dosta težak za dušu čoveka i emocije.

SREDA 3. jun 2020. godine - za ovaj dan i energiju dana zadužen je Merkur!

Merkur tranzitira kroz Raka i usmeren je na dom, porodicu i emotivne razgovore.

Retrogradna Venera će praviti kvadrat sa Marsom gde će ovaj aspekt pokrenuti nerazrešene stvari sa partnerom i sve što je potiskivano sada ili skrivano sada opet pravi problem.

Ako ste bili neiskreni i nešto skrivali od partnera sada može biti još veći problem jer je prošlo dosta vremena a vi ste ćutali.

Merkur će praviti trigon sa Mesecom što pojedinim osobama može doneti sklad misli i osećanja dok će istovremeno Mesec praviti opoziciju sa Uranom koji može samo doliti ulje na vatru kod partnera gde postoje konflikti.

Ne prekidajte u afektu sa partnerom ili dragim osobama.

Zatim će Mesec praviti trigon sa Marsom koji će biti dobar za poslove, preciznost i druge akcije.

Konjukcija retrogradne Venere i Sunca može doneti neke bitne sudbinske odnose jer se ona dešava svakih osam godina.

I partneri mogu nešto uneti novo u svoj brak ili dugu vezu dok pojedine osobe, nažalost, mogu imati i lošiji ishod ove konjukcije.

ČETVRTAK 4. jun 2020. godine - vladar dana je Jupiter

Jupiter je retrogradan u Jarcu i svima nama daje šansu da učimo napredujemo, budimo se duhovno ali nas i vraća u realnost i daje malo manje optimizma.

Zatim Mesec je u sekstilu sa Jupiterom i Plutonom i trigonu sa Neptunom što donosi i dosta lepih povoljnosti.

Možete se osloniti na svoju intuiciju i ona će vas voditi do uspeha.

Kreativnost je vrlo izražena i ovaj dan nosi sreću u sebi. Ne postoje danas sastanci, dogovori i finansije koje ne možete dostići i uspeti.

Odlično raspoloženje i optimizam će još uvećati Mesec koji izlazi iz Škorpiona i ulazi u optimističnog i veselog Strelca.

Na kraju Mesec će praviti sekstil sa Saturnom iz Vodolije pa možete postići dobre dogovore planove i sve što je sigurno i na duži vremenski rok.

Generalno gledano skoro svi znaci imaju danas povoljne prilike u nekim oblastima.

PETAK 5.jun 2020. godine - Venera vladar dana

Bilo bi najbolje da se posvetite sebi i nekim ugađanjima. Merkur će praviti sekstil sa Uranom što je dobro za unutrašnji intelekt, intuiciju i sve što ste ranije želeli da uradite pa niste stigli, sada je pravo vreme za to.

Mesec iz Strelca će praviti opoziciju sa retro Venerom iz Blizanaca pa možete osećati emotivnu neispunjenost, nezadovoljstvo ili da vam partner ne pruža dovoljno pažnje.

Sada nije vreme da donosite nepromišljene odluke što vam partner nije posvetio više pažnje jer Mesec brzo tranzitira pa će i to nezadovoljstvo kratko trajati.

Zatim sledi pun Mesec i pomračenje u Strelcu što će tražiti neku novu filozofiju, više kretanja usmeravanju unutar sebe pa treba da to i radite.

Zatim Mesec pravi kvadrat sa Marsom što će dati potrebu da se uđe u konflikt,  zbog nekog nezadovoljstva sa bliskim osobama ili partnerom pa pripazite jer je ovaj dan dosta napet . Mogući su problemi i u saobraćaju ili na moru i uopšte sa vodom.

SUBOTA 6. jun 2020. godine - dan Saturna

Saturn je retrogradan u Vodoliji i kvadratu sa Uranom što daje individualnost, radikalnost, drastičnost i stav koji odslikava filozofiju "jedino ja znam sve".

Mesec će biti u prvom delu dana u kvadratu sa Neptunom gde nam može doneti konfuziju, rasejanost, zbunjenost pa bi bilo najbolje da ništa bitno ne radite već da se odmorite.

Obratite pažnju na lekove, ishranu i neke poroke. Moguće je da izgubite ili zaboravite neke stvari pa i na to treba paziti.

Zatim Sunce pravi kvadrat sa Marsom što je dosta bitno isticanja svoje važnosti kako vašđe tako i od drugih osoba. Pojedine osobe koje rade mogu imati konflikt sa autoritetom ili pritisak da nešto uradite sa čime se vi ne slažete pa eto svađe.

Uglavnom sukobi mogu biti obostrani i nametanje sa obe strane pa pazite da ne dođe do većeg razdora sa bliskim osobama. Da li je bitno ko je gazda u kući kada treba da se dogovarate? Mesec na kraju ulazi u Jarca koji je dosta hladan, proračunat bez apatije pa ovaj dan može biti dosta težak.

NEDELJA 7. jun 2020. godine - energija dana je pod vladavinom Sunca

Sunce je u Blizancima i želi da se druži, komunicira, putuje itd.

Zatim Mesec pravi trigon sa Uranom iz Bika i opoziciju sa Merkurom iz Raka što je dobro da se družite sa prijateljima da vam se jave neke ideje i planovi da ih razradite.

Sve što je bitno za razgovore, dogovore, privatne planove - sada je povoljno pa to iskoristite.

Mesec u opoziciji sa Merkurom može da napravi disbalans između misli i vaših osećanja pa se može javiti problem sa voljenom osobom, u porodici i bliskim odnosima.

Ako se javi nesklad zato što vi želite jedno a osoba drugo, ne ljutite se jer ovaj tranzit brzo prolazi.

Astrolog: Željka Knežević