Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEDELJNI HOROSKOP - DIJETA, LJUBAV, POSAO I NOVAC: Blizancima preti svađa, Vodolija previše troši (1-7. jun 2020)

  Izvor: Foto: Shutterstock

OVAN

Hrana

Dosta će vam energije izvlačiti sedmica koja je pred nama – Ovnovi će pokušavati da kroz pojačane obroke, uglavnom one sa najvećom zastupljenošću mesa i mesnih proizvoda nadoknade ovo.

Smanjite baš ovu kategoriju jer možete imati stomačnih problema.  Mnogo više vam odgovara povrće.

Ljubav

Ovnovi će biti nervozni, njihovi partneri će biti nervozni. Kad postoji dupla nervoza, to je odličan preduslov za kojekakve simpatične ili manje simpatične rasprave i sukobe.

A zašto ste oboje nervozni? Pa, zato što ste nezadovoljni – poslom, odnosom, životom, cenom paprika na pijaci – potpuno je svejedno.

A možda ste nezadovoljni i zato što sumnjate jedno u drugo pa pokušavate da „uhvatite“ ko tu mulja i šta. Ne ludujte, kulirajte malo, pričajte o stvarima koje vas povezuju a ne o onima koje vas razdvajaju.

Slobodni – strasti vuku i igraju glavnu ulogu. Strasti prođu, a kajanja ostanu….

Posao

Ne znate gde ste, ne znate gde idete i šta se dešava. Jedino što znate je da vam mnogo toga nije jasno i da nemate pojma kako će se raznorazne poslovne situacije odvijati na dalje i čime će rezultovati.

Ukoliko se mnogo budete uplitali u mentalna kalkulisanja – samo ćete sebe zarozati a da ne pričam da će vam to doneti i pojačanu nervozu i svadljivost. Pa ko natrči – šef, kolega, saradnik, poslovni partner.

Ništa vam to neće rešiti, samo ćete se posle osećati još neizvesnije. Radite, prionite na obaveze. Budite strpljivi.

Novac

Sve što je vezano za prilive sada dolazi na mišiće ili uz odlaganja. Samo troškovi funkcionišu super.

Zdravlje

Malo stomak, malo alergije, malo problemi sa kožom, malo pritisak. Sve po malo. Ali nervira.

BIK

Hrana

Vaš probavni sistem ne funkcioniše bajno i neće ga „opraviti“ to što ćete jesti više, to što ćete uzimati repete ili što ćete se hraniti brzom hranom. Neke namirnice vam sada ni malo ne prijaju i potrebno je da istražite koje i uklonite ih iz svoje ishrane.

Ljubav

Možda mislite da vam je sve jasno, ali definitivno nije. Možda mislite da ste otkrili razlog za čudna ponašanja partnera i još čudniji i promenljiviji vaš odnos. E pa niste. Ipak, to ne znači da ne možete da se u ovoj nedelji nervirate, da ne možete da uđete sa voljenom osobom u neke napete situacije.

To možete svakako ali bi baš bilo fino da to izbegnete.

Ukoliko pokrenete rasprave i neka raščišćavanja – uvešćete i partnera i vas u period koji može poprilično dugo biti ispunjen tenzijom. Kulirajte, volite se – jer emocija ovde postoji.

Slobodni – ako uradite, kajaćete se. Ako ne uradite, kajaćete se. A vi sad kako god hoćete.

Posao

Obavljanje više poslova u isto vreme ili pak pretrpavanje obavezama može dovesti do problema u ovoj nedelji. Vaša snaga, energija i volja da nešto uradite nije sada slaba tačka, ali rasutost i razapetost jeste.

Možete napraviti i greške i propuste – jeste da ćete vi to brzo ispraviti, ali ostaće nerviranje zbog istih i oduzimanje previše vremena koje će vas onda naterati da žurite – što opet može dovesti do grešaka.

Začarani krug iz kojeg je izlaz samo da se organizujete i ne preuzimate previše na sebe.

Novac

Nešto škripi na polju finansija. Ne gomilajte račune, ne rasipajte se u troškarenju.

Zdravlje

Ishrana je na prvom mestu jer vam baš ona može prouzrokovati zdravstvene tegobe. Takođe, pritisak.

Povezane vesti

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije