Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEDELJNI HOROSKOP DO 20. APRILA 2020: Škorpija neuhvatljiva, Vodolija čezne za ljubavlju

  Izvor: Foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop od 13. do 20. aprila 2020. godine!

OVAN

LJUBAV:

Čeka vas dobar vetar u leđa kad se o ljubavi radi. Činiće vam se da su mnogi izuzetno zainteresovani za vas. Oni u vezama biće jako raspoloženi za nežnosti.

KARIJERA:

Vaše poslovno interesovanje polako se preusmerava na istraživanja. Ono što ste postigli je tu ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati da dosegnu svoje snove kroz sasvim neobičan put.

ZDRAVLJE&SAVET: Povežite se bolje s ljudima.

BIK

LJUBAV:

Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer je sada bolje biti realista nego idealista. Odolite iskušenju nadmudrivanja. Budite tolerantni i duhoviti koliko god možete. Ako vas partner isprovocira, ne uzimajte to previše k srcu. To je prolazno.

KARIJERA:

Brzina kojom ćete delovati na radnom mestu biće prevelika da bi mogli da vas slede. To je posledica toga što vi unapred vidite gde treba intervenisati pa nema gubljenja vremena. Ipak, nešto treba da objasnite i saradnicima.

ZDRAVLJE&SAVET: Dva para očiju vide više nego jedan.

BLIZANCI

LJUBAV:

Činiće vam se da vam je ljubav sve dalje i dalje, umesto obratno. To će vas živcirati i rastužiti. Treba da shvatite da nije sve u vašim rukama, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Niko ne voli da bude potlačen, pa tako ni vaša ljubavna meta.

KARIJERA:

Neki će se okrenuti nepoznatom i tajanstvenom. Drugi će gledati da što više pomognu onima koji uče ili koji tek počinju u poslu.

ZDRAVLJE&SAVET: Na kraju krajeva, bolje prođu oni koji su iskreni.

RAK

LJUBAV:

Povremeno ćete osetiti mala nezadovoljstva ili prolazne prepreke za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer ćete istrajnošću uvideti koliko zapravo imate snage i koliko volite. Sve će se s vremenom istopiti samo od sebe, a ostaće samo ono dobro.

KARIJERA:

Kad se čini da svi gube iluzije, vi ste dovoljno ludi da ne podlegnete. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onog što ste zamislili i sprovedite to u delo bez skretanja s puta. Vaše ideje su odlične i doneće rezultate.

ZDRAVLJE&SAVET: Pronađite načine da se dobro zabavite.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije