Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP ZA SUPERMESEC 8. APRILA 2020: Rak unosi tenziju u dom, Device čeka neplaniran trošak

  Izvor: Foto: Shutterstock

Horoskop za pun Mesec 8. aprila 2020. godine podseća nas da se ovaj fenomen često zove i "Ružičasti Mesec"!

Ipak, to ne znači da će zaista biti te boje, već je nadimak dobio po starim tumačenjima drevnih domorodačkih naroda.

Ipak, s pravom nosi nadimak "Supermesec" jer će sada biti nabliži Zemlji  pa izgleda veći i sjajniji od "normalnog" punog Meseca.

Budući da će ove godine biti najbliže Zemlji, biće to najsvetliji i najveći pun Mesec u ovoj godini.

Super ružičasti Mesec na nebu će se pojaviti u noći između 7. i 8. aprila, tačnije 8. aprila u 04:34

Vidljiv će biti odmah nakon zalaska sunca, a vrhunac svog osvetljenja dostići će u 22:35, pa će još nekoliko sledećih dana moći da se vidi golim okom.

Jupiter će biti još uvek u konjukciji sa Plutonom što će doneti na globalnom nivou pokrenuti altruističke stavove dok na ličnom se mogu dešavati razne transformacije i uvođenje pravila postupanja do zacrtanog cilja, piše astrolog Željka Knežević. Mnoge osobe žele da postanu moćne i ostvare svoje ciljeve dok se mogu ispoljavati ljubomora, zavist, pohlepa, arogantnost, sebičnost itd.

Svakako da će ovaj pun Mesec težiti da uspostavi harmoniju osećanja sa jedne strane dok sa druge može razmišljati o potrebama drugih ljudi. Promene su neminovne ako ih prihvatite. Više sile su umešale svoje prste i vode nas na nove evolucijske puteve koji će vam doneti nove životne tokove.

Ceo mesec april će biti dosta osetljiv i nastavlja se tema o korona virusu što će nas još dodatno zbuniti i uplašiti. Već 11. aprila Merkur izlazi iz Riba što će u Ovnu doneti sukobe dveju strana ako bude provokacija i sukoba među moćnicima.

ŠTA MOGU OČEKIVATI POJEDINAČNI ZNACI?

OVAN

Kod vas, dragi Ovnovi, ovaj pun Mesec se dešava u vašem sedmom polju što je polje partnerskih odnosa. Dosta balansa na tom polju treba da unesete i pod izlivom emocija da ne donosite nikakve odluke. Prosto pazite da ne nastupite ishitreno.

BIK

Kod vas se, dragi Bikovi, ovaj pun Mesec dešava u vašoj šestoj kući svakodnevnice, posla, zdravlja. Kako je vaša planeta Venera u Blizancima, vašoj drugoj kući, onda će biti promena i priča o poslu i finansijama. Pojedini Bikovi mogu preko posla da upoznaju svoju srodnu dušu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije