Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP ZA VIKEND DO 24. FEBRUARA 2020: evo kad je najbolji dan za ljubav i uživanje

  Izvor: Foto: Shutterstock

Horoskop za vikend najavljuje šansu za predah posle burne nedelje u kojoj smo pregrmeli ulazak Sunca u znak Riba kao i početak retrogradnog Merkura!

U petak, 21. februara 2020. godine, Mars praviti trigon sa Uranom.

To nam donosi mogućnost da veoma brzo i efikasno dođemo do cilja ukoliko se dovoljno fokusiramo. Budući da je reč o velikoj energiji koja želi da se oslobodi putem određene akcije, potrebno je da budemo istovremeno tihi i brzi.

Mars u trigonu sa Uranom nam daje snagu, volju i inicijativu, motivišući nas da investiramo energiju u sadašnji trenutak.

Ovo je dan za velike spoznaje i konstruktivna rešenja. Budi se velika hrabrost, kao i potreba da se upustimo u rizik, što može imati dobar ishod (s obzirom na to da je u pitanju benefičan aspekt).

Naglašena je dinamika, spretnost i munjevita brzina, tako da će naš avanturistički duh biti spreman za nove pustolovine. Možete se usmeriti na sve ono što ste odlagali, s obzirom da vam ovaj aspekt omogućuje da lako sprovedete akciju do kraja. Pratite svoj unutrašnji impuls i negujte nezavinost!

U subotu, 22. februara, Sunce praviti sekstil sa Uranom.

Imamo lepu priliku da  ispoljimo svoj kreativni potencijal kroz nešto novo i drugačije.

Ovaj aspekt želi da nas oslobodi svih vezanosti, kako bi nas pokrenuo i omogućio nam da se povežemo sa svojom pravom i primarnom prirodom – odnosno energijom.

Otisnite se od "obale", prigrlite svaku neizvesnost jer ona predstavlja šansu za nova učenja.

Sve što budemo radili, težićemo da radimo i kreiramo samostalno, kao i da pronađemo konstruktivna i inovativna rešenja.

Osetite koje su to promene na koje ste sada spremni da ih napravite – bilo da želite da materijalizujete određenu stvar ili hrabro iznesete svoja nova oktrića. Možete razmisliti koje biste inovacije uveli u svoj poslovni život ili, pak, svakodnevnicu.

Sunce u sekstilu sa Uranom govori da se sigurnost krije u našoj sposobnosti stalnog menjanja putem osvešćivanja sopstvene snage. 

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije