OVAN

LJUBAV:

Vaša znatiželjna priroda postaće malo umerenija, a vi na neki način mirniji. Barem kad se radi o ljubavi. Više vam neće biti važne atrakcije, nego ćete uspeti da uživate u sasvim malim i običnim situacijama. To je zrelost, bilo para, bilo osobe.

KARIJERA:

Istraživači će dobiti novi vetar u leđa. To će ih podstaknuti da rade još predanije. I umjetnici će istraživait nove načine izražavanja. Svi ostali na poslu će pokazivati jaču crtu kreativnosti, a njihova intuicija bit će im najbolji vodič.

ZDRAVLJE & SAVET: Raste vaš interes za alternativu.

BIK

LJUBAV:

Porodični izazovi će dobrim delom zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansiraće između partnera i porodice iz koje potiču s tim da će im odnos s voljenom osobom malo škripiti. Samci će ostati kod kuće.

KARIJERA:

Kako nedelja bude odmicala, primetićete da postajete sve kreativniji. Zbog toga ćete početi da radite s više zadovoljstva. Vaše ideje biće dobro prihvaćene od strane mladih osoba. Neki će dobiti priliku za nastup ili prezentaciju pred publikom.

ZDRAVLJE & SAVET: Budite ono što jeste.

BLIZANCI

LJUBAV:

Ako izađete među ljude, naići ćete na niz prilika za poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu. Zato smanjite svoja ljubavna očekivanja. Nije loše, ali sećate se i boljih dana. Oni u vezama biće uglavnom dobro.

KARIJERA:

Predlagaće vam mnogo toga, ali vi sami nećete moći utiecati na stvari. Osećaćete se kao posmatrač kojem se nešto nudi bez pravog izazova. Sarađujte i pažljivo slušajte. Čitajte između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije.

ZDRAVLJE & SAVET: Svaki dan nađite nešto što vas raduje.

PageBreak

RAK

LJUBAV:

Neki će sve više držati do toga što okolina misli o njima i partneru. Ovaj stav učiniće to da svako malo pazite kako izgledate i gdje se pojavljujete. Ne zaboravite da je uvek važnije ono što je unutra, nego ono spolja. Samo iskrenost donosi sreću.

KARIJERA:

Prilike za razvoj karijere biće usko povezane s borbom i stresom. Na vama je da procenite svoje snage i snage protivnika, te da postupite realno i pametno. Važno je da ekonomizirate sa svojim snagama jer će vam nedostajati energije.

ZDRAVLJE & SAVET: Red odmora uvek neka prati red aktivnosti.

LAV

LJUBAV:

Velik broj izlazaka i širok krug ljudi koji neprestano raste učiniće vam ove dane dinamičnim. Retki su oni koji će biti sami, a uglavnom će se oko vas motati drage vam osobe. Bićete ispunjeni bez obzira na vaš status samca ili „u paru“.

KARIJERA:

Saradnja s mladim osobama biće najbolji deo posla ove nedelje. Sve ostalo biće povezano sa stresovima ili malim borbama u kojim ćete izgarati. Uspećete pretpostaviti neke stvari, ali na kraju ćete se pitati koliko sve ima smisla. Ima.

ZDRAVLJE & SAVET: Potrudite se biti jasni i s manje strasti.

DEVICA

LJUBAV:

Ako ste još sami i iskreno želite ljubav, pokrenite se. Ovo su dani kad bi moglo zaiskriti na terasi lokalnog kafića, u sasvim neobavaznim druženjima uz kafu ili na putu do škole. Ako ste u vezi, oboje ćete se kretati više nego inače. Možda ćete i putovati.

KARIJERA:

Rado biste promenili svoju procenu ljudi. Poradićete na tome. Ovaj put vaši kriterijimu biće viši, a pratiće ih i vaša veća otvorenost prema drugima. Putem jasnije komunikacije sklapat ćete nove poslovne dogovore.

ZDRAVLJE & SAVET: Moguća su kraća putovanja.

VAGA

LJUBAV:

Znate da možete više i bolje, ali to ne zavisi sve samo od vas. Niko nije savršen, pa nije ni vaša najdraža osoba. Pokušajte je prihvatiti onakvu kakva ona jeste i videćete da bez nepotrebnih pritisaka i zahteva možete biti potpuno srećni.

KARIJERA:

Isprobavaćete različite opcije poslovanja. Neki će se čak usuditi i da rizikuju. Ova igra doneće vam i određenu radost jer neće biti dosadno. Umetnici pred publikom imaće sve više posla, a pljesak neće izostati.

ZDRAVLJE & SAVET: Poradićete na svom stilu. Menjate ga.

PageBreak

ŠKORPIJA

LJUBAV:

Neobavezna druženja uz kavicu mogla bi se lako pretvoriti u nešto više. Bit ćete ugodno iznenađeni ovom mogućnošću. Uspjet ćete u potpunosti pokazati ono što osjećate. Bit će to dobro. Važno je jedino da ne pričate previše. Idite polako.

KARIJERA:

U temama povezanim s finansijama ili nekretninama doći će do malog zatezanja, a vi ćete sve to morati sagledati, proanalizirati i doneti odluke koje će usmeriti dalji tok razvoja. Pokušajte biti što objektivniji i ne žurite.

ZDRAVLJE & SAVET: Vežbajte disanje za opuštanje.

STRELAC

LJUBAV:

Osećaćete se kao da se ne možete uhvatiti za ništa što je sebigurno. U pravu ste, ali razmislite koliko ste sami zaslužni za to. Partner će vam ukazati način kako bolje izražavati emocije. Primenite savete za koje verujete da su dobri.

KARIJERA:

Pred vama su novi izazovi koji zahtevaju pametan i promišljen pristup. Takođe će morati da sve više sarađujete s kolegama, a neretko tako da stvarate ili prihvatate komrpomise. Nemojte to uzeti za zlo, jer više očiju više vidi.

ZDRAVLJE & SAVET: Nađite svaki dan malo mira samo za sebe.

JARAC

LJUBAV:

Ako ste u dužoj vezi, imat ćete potrebu za više kretanja. Vašoj najdražoj osobi to se ne mora uvek svideti, pa se potrudite da je povedete sa sobom ili da joj objasnite svoju potrebu za društvenošću. Samci će lako nalaziti društvo suprotnog pola.

KARIJERA:

Sve će vam biti važnije vaše znanje i stručnost u poslovanju. Mnogi će dobiti priliku pokazati svoje specifične talente ili će njihova diploma dobiti na težini. Oni koji uče biće uspešni u polaganju ispita. Neki će kontaktirati strance.

ZDRAVLJE & SAVET: Istrajte kao i uvek. Isplati se.

VODOLIJA

LJUBAV:

Izgledaće kao da je ljubav daleko od vas. Kod nekih će to i biti doslovno jer će im najdraža osoba trenutno biti odsutna. Čežnje će ojačati, a s njima i osećaj usamljenosti. Neki će mir nalaziti u aktiviranju mašte i svojih snova.

KARIJERA:

Moći ćete se bez imalo bojazni osloniti na svoje prethodne rezultate. Neki će to iskoristiti da odu korak dalje, a biće i onih koji će živeti na staroj slavi dokle god ide. Uglavnom, nemojte se uspavati, posao napreduje, a s njim i vi.

ZDRAVLJE & SAVET: Osebigurajte sebi više vremena za san.

RIBE

LJUBAV:

Zaokupljenost drugom stranom biće velika, a vi spremni da se borite za vas dvoje do kraja. Oni u stabilnim vezama obnoviće svoj erotski život na najbolji mogući način. Oni koji još traže srodnu dušu u udvaranjima će biti vrlo uporni i ići do kraja.

KARIJERA:

Poslovi se intenziviraju, a sve što radite poprima poduzetnički karakter. Mnogi će se ovih dana jače pokrenuti ili će se od njih zahtevati veći angažman na radnom mjestu. Oni koji traže posao takođe će biti prilično aktivni.

ZDRAVLJE & SAVET: Nemojte zanemariti redovan san.

Izvor: Ehoroskop