Horoskop za vikend od 6. do 10. februara 2020. godine obeležiće Venera u Ovnu i pun Mesec!

To znači da je romansa bliže nego ikad, a da sve bude još lepše - Venerin tranzit tek počinje.

Poželećete da osvajate srca, da li ste spremni za taj izazov? Da li je to osvajanje sreće ili je i samo osvajanje sreća po sebi?

Vikend će obeležiti i Venera-konjukcija-Kiron. Ona nam donosi isceljujuću energiju, spremni smo i za pomirenja i početak novog ciklusa. Ovo je veoma dobar tranzit, a ljubav leči sve stare rane. 

Otvorićemo se za ljubavna osećanja i sve lakše i brže slušamo zapovesti svog srca. Ako želite pomirenje ili neku važnu promenu u vezi, ovaj vikend je dobar period za to. 

Tokom subote i nedelje Mesec je u Lavu. Ovo je topla, nežna pozicija. Spremni smo da negujemo svoje "unutrašnje dete" ali to je i razlog što se možda možemo zatvoriti u sebe. 

Želimo pažnju, želimo da nam se posvete, a i osećanja nam mogu biti veoma burna. 

Venera će ući u znak Ovna u petak, 7. februara 2020. godine.

Rađanjem Venere u Ovnu, ljubavni odnosi postaju obojeni crvenom bojom – puni strasti, dinamičnosti i beskrajnih igrarija. Budući da je ovde Venera u izgonu, njena glavna lekcija je da nauči kako da uspostavi balans i harmoniju u svojim odnosima (nasuprot znaka Ovna nalazi se znak Vage).

Ulazak Venere u ovaj znak nam najavljuje nova poglavlja u našim odnosima, ali isto tako nam nudi priliku da se iznova i iznova zaljubljujemo.

Budući da Mars vlada znakom Ovna, intenzitet naših odnosa postaje veoma snažan, tako da se nećemo ustručavati da otvoreno pokažamo naklonost i simpatije koje gajimo prema određenoj osobi.

Da biste zadržali pažnju ove Venere, potrebno je hitno delovanje.

Ona voli hrabre odmetnike koji se ne ustručavaju da pokažu zainteresovanost i preduzmu prvi korak. S obzirom na to da Venera govori o stvarima koje volimo, u narednom periodu poželećemo da se potpuno posvetimo svemu onome što nas ispunjava i čini da se osećamo živo.

Njena moć se krije u mogućnosti da aktivno deluje, kreira i manifestuje svoje snove. Sve što je potrebno jeste da budemo potpuno opušteni i smireni u svakoj akciji, jer će im to dati kvalitet da traju u vremenu. 

Za vikend će Mesec biti u znaku Lava, stvarajući “glamuroznu atmosferu” i dajući nam mogućnost da zasijamo.

Biće naglašena kreativnost, zabava, rekreacija i želja za samopromovisanjem. Budite dovoljno samouvereni i hrabri da sledite želje svog srca.

Uradite nešto lepo za sebe, što vas nadahnjuje i ispunjava. Kada inspirišete druge, otkrivate i svoje skrivene delove!

Prilagođeno sa: Profesionalna astrologija / Milica Mikać