Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedeljni horoskop

HOROSKOP - MLAD MESEC DONOSI TEŠKU KRIZU: ove 3 stvari morate uraditi da izbegnete sumnje i raskide (24. JANUAR 2020)

Autor Jasmina Glišić
Autor Jasmina Glišić
Izvor: Foto: Shutterstock

Prvi mlad Mesec u 2020. godini donosi nam više kriza nego što bi iko mogao da poželi, piše Lepa & Srećna.

Mlad Mesec u Vodoliji počinje 24. januara uveče, a vrlo nezgodna konstelacija planeta najavljuje stanje nesigurnosti, anksioznosti i neočekivanih promena. Rastu nervoza i tenzije. Kvadrat Meseca sa Uranom uvek znači promenu, nesigurnost i nepredvidljivo ponašanje.

Međutim, mlad Mesec u januaru 2020. godine je pod uticajem i jedne fiksne zvezde koja donosi emocionalne probleme, mentalnu nestabilnost i krize.

Fiksna zvezda Dabih povezuje se sa sumnjama, nepoverenjem, kritikama, ali i gubitkom prijatelja, nevoljama sa suprotnim polom i frustracijama. Reklo bi se - više problema nego što bi iko mogao da poželi!

Povezane vesti

Konačno, u isto vreme osetićemo i težak aspekt Venera kvadrat Mars, pa to ljubavne veze izvodi na težak test. Ima tenzije na seksualnom planu, dosta ljutnji, gubitka samokontrole i impulsivnosti.

Da li je sve tako crno? Ne, nije!

I ovaj mlad Mesec je šansa za novi početak i daje vam mogućnost da okrenete "novi list". Sada baš možete da promenite stare navike, da primenite novo ponašanje i krenete napred.

Merkur sekstil Mars omogućava da brzo mislimo a ako osluškujete zdrave emocionalne reflekse moći ćete da konstruktivno reagujete na neočekivane promene.

Zvezde obećavaju i trenutke predaha, a kada dođe do najvećih napetosti, potrudite se da pokažete svoj maksimalni šarm i nežnost. Toplina, ljubav, razumevanje, to je ono što može da spreči raskide.

Ako ste po prirodi nestrpljivi, ne dozvolite sebi da skliznete u agresivno ponašanje. Ako tražite partnera, nemojte spuštati svoje kriterijume i dovoditi sebe u neprijatne pa čak, možda, i rizične situacije. Svako nestrpljenje može da ima vrlo neprijatan ishod.

Najbolje će, dakle, ovaj mlad Mesec doneti onima koji se posvete sebi i pozitivnim promenama, a u odnosima sa drugima uspeju da očuvaju toplinu i strpljenje.

Tekst: A. L. S.

Izvor: Lepa & Srećna

Povezane vesti

Povezane vesti

Povezane vesti

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije