Horoskop za vikend obeležiće Mesec u Vodoliji i ulazak Merkura u znak Jarca!

Sunce pravi konjunkciju sa Jupiterom u petak 27. decembra 2019. godine, a ova konjunkcija je značajna iz razloga što se dešava jednom godišnje. Kada se spoje dva benefika, energija koja vibrira nosi pregršt mogućnosti i srećnih okolnosti. Preduslov za to jeste da se pokrenete i otvorite za sve sjajne stvari.

Vrlo lako ćemo uočiti šta želimo i šta podiže našu vibraciju. Postoji potreba za usavršavanjem i priznanjem jer hoćemo da pružimo svoj maksimum. Možete raditi na realizaciji svog krajnjeg cilja ili bilo kog drugog projekta o kojem maštate.

Ovaj aspekt će pokrenuti i određene pravne stvari, kao i sve što može biti u vezi sa edukacijom, putovanjima ili poslovnim priznanjima.

U subotu će Mesec ući u znak Vodolije, tako da za vikend možete uživati u svim onim aktivnostima koje volite i koje bude vašu autentičnost.

Postoji potreba za okupljanjem i druženjem - društvene aktivnosti će biti naglašene. Važno je da budete svoji, originalni, iskreni i potpuno spontani. Oslobodite se od svake emocije koja vas vezuje, a najbolji put do toga će biti onaj koji vam donosi određena znanja i uvide.

Merkur će ući u znak Jarca u nedelju ujutru, što će najaviti period velike odgovornosti, ali isto tako će nas suočiti sa određenim stvarima iz prošlosti. Spontano se javlja interesovanje za sve što je staro, što može biti u vezi sa tradicijom, istorijom i drevnim znanjima.

Ovo je period u kojem će lako oživeti određene ideje iz prošlosti. Možemo očekivati i susrete sa ljudima koje nismo dugo videli ili zaokružiti neke stare konverzacije. Postajemo organizovaniji i praktičniji, a Merkur u Jarcu nas podržava i u odlukama koje se mogu ticati posla ili nekog životnog pitanja. Odvažite se i samouvereno kreirajte ono što vam je potrebno jer sada imate pravu strukturu koja se može nadgraditi u vremenu! “Izabrati pravo vreme znači uštedeti vreme.”

Tekst: Milica Mikać

Izvor: Profesionalna astrologija