Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedeljni horoskop

VEČERAS JE POSLEDNJI MLAD MESEC U 2019: evo šta treba da uradite za sreću u 2020. godini!

Autor Jasmina Glišić
Autor Jasmina Glišić
Izvor: Foto: Shutterstock

Nema boljeg načina da započnete novu godinu! Predlažemo vam rituale za korišćenje energije mladog Meseca u znaku Jarca koji će vam doneti srećan početak 2020. godine, piše Lovesensa.

Ovi rituali će vas ohrabiriti da napravite krupne poteze za srećnu budućnost, bez obzira na to da li su vaše najveće želje usmerene na posaoporodične odnoseljubav ili lični razvoj.

Evo koja 3 rituala treba da uradite u noći mladog Meseca u znaku Jaraca:

1. Napravite svoju veliku viziju za 2020. godinu i osmislite male ciljeve za početak godine

Često se dogodi da mnogi ljudi već sredinom januara odustanu od ostvarenja novogodišnjih odluka, ali to je zato što biraju pogrešan način vizualizacije i pla niranja. Mlad Mesec simbolizuje buđenje ideja, kreativnosti i novi početak, zato je danas idealno vreme da napravite svoj grandiozni plan za 2020. godinu.

Na papir napišite jedan veliki cilj za celu godinu, a zatim napišite kratkoročne ciljeve u naredna tri meseca koji pomažu da se približite svom velikom cilju. Pored svakog malog cilja koji treba da ostvarite do marta, napišite neko lepo osećanje koje će kod vas izazvati ostvarenje tog malog plana. Na taj način motivišete sebe. Kada prođe mart, štiklirajte kratke ciljeve koje ste završili, pa dodajte nove ciljeve za naredna tri meseca. Na ovaj način, korak po korak, stižete do ostvarenja svog velikog sna. Verujte u energiju i snagu mladog Meseca.

2. Verujte u sebe, ispunite sebi želju

Ovo je jedan od najlepših rituala tokom mladog Meseca jer podstiče unutrašnju veru i ljubav prema sebi. Zato danas, dok je mlad Mesec u znaku Jarca, ispunite sebi jednu želju. Na primer, kupite sebi nešto što odavno želite, odvažite se da pošaljete poruku simpatiji ili probajte nešto novo. Pokažite sebi koliko zaista volite svoje biće. Na ovaj način šaljete važnu i dobru poruku Univerzumu - Ja volim sebe u celosti, prihvatam svoju ličnost i otvaram srce za novi početak.

3. Uporedite svoj život u 2018. i 2019. godini

Razmislite kojih loših navika ste se odvikli, kakve promene ste napravili, šta ste uradili za sebe... Razmislite o svakom segmentu svog života, o ljubavi, porodici, poslu, finansijama... Šta se promenilo, a na kojim promenama ćete tek da radite? Važno je da se setite svih lepih stvari koje su se dogodile i budiete ZAHVALNI. Zahvalnost je ta prečica do lepšeg života i darova Univerzuma. Kada postanete zahvalni za sve što imate, svemir će vam dodati još blagodeti.

Srećna vam energija mladog Meseca i 2020. godine!

Izvor: Lovesensa

Tagovi

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije