Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP ZA PUN MESEC 12. NOVEMBRA 2019: Vage dobijaju podršku, Vodoliji se smeši brak

Horoskop najavljuje božanski aspekt pun emocija - pun Mesec u Biku podstaći će nas na uživanja!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Pun Mesec u Biku 12. novembra 2019. godine!

Ovaj pun Mesec će biti na 19. stepenu Bika što pravi sekstil sa Neptunom iz Riba, trigon sa Saturnom i Plutonom dok opozicija sa retrogradnim Merkurom iz Škorpije može izbaciti na površinu neke tajne.

Veliku snagu i moć ima ovaj pun Mesec sa aspektima unutrašnjeg istraživanja i lične transformacije, kako unutrašnje tako i spoljne.

Baš u vreme punog Meseca Venera će iz Strelca praviti kvadrat sa Neptunom iz Riba što je takođe jak aspekt gde ukazuje na to da se ljubav nikako ne može kontrolisati već je slepa, bez ikakve manipulacije, samo ljubav.

Ovo je božanski aspekt pun emocija, saosećanja, razumevanja i prihvatanja. Sve osobe koje sada imaju partnere treba jasno da im daju do znanja šta očekuju od njih i od njihove veze. Vizije ovog aspekta može ponekad biti i veštački stvoren pa kada se realno pristupi, uvek se jedna strana razočara. Nezadovoljstvo sada ne treba zaobilaziti da ne dođe do još dublje frustracije.

Ako niste u stanju da emocije iznesete i suočite se sa stvarnošću, onda će se za to pobrinuti Mars koji će ući u Škorpiju 19. novembra i biti tu do 3. januara 2020. godine. Sada u vreme punog Meseca mogu se dešavati da pojedine tajne ili neka znanja izađu na površinu o kojim mi nismo ni znali da imamo te sposobnosti ili znanja.

Šta mogu pojedinačni znaci očekivati od ovog punog Meseca u Biku?

OVAN

Vi, dragi Ovnovi, treba da vodite računa o poslu, finansijama i da malo usporite kada je ulaganje u pitanju. Mnogi Ovnovi brinu o deci, porodici i partnerskim odnosima pa bi bilo dobro da se malo više usmerite ka sebi. Finansije su već u poslednjih deset dana vrlo aktivne.

BIK

Kod vas se dešava pun Mesec pa će na vas vršiti pritisak da se istaknete u prvi plan u masi ljudi. Mnogi Bikovi sada treba da vole i cene druge dok sebe guraju u prvi plan. Vi i vaš partner možete imati konflikte, jer mu se ne sviđa vaš pristup i egoistično ponašanje.

BLIZANCI

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem polju duhovnosti, mentalnog sklopa, izolacije, pa možete upasti u duboke analize i želećete da sve spoznate i saznate šta se dešava ispod površine. Duboke mentalne transformacije će biti u akciji.

Povezane vesti

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašoj kući prijatelja, planova, želja i nadanja pa će biti lepih dešavanja i čak pojedini Rakovi mogu dobiti nagrade za svoje zasluge. Lepa podrška od dece ako ih imate i partnera u ljubavi je naglašena.

LAV

Kod vas, dragi Lavovi, ovaj pun Mesec se dešava u vašem polju karijere pa treba da se posvetite i odvojite vreme za uspeh. Budite strpljivi jer sada možete dospeti i u centar pažnje. Mnoge oči će biti uprte u vas pa budite odmereni i čuvajte se svađa i brzopletosti.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije