Horoskop za vikend od 25. do 28. oktobra 2019. godine!

Petak donosi dozu balansa i sklonosti kompromisu Mesečevim ulaskom u Vagu. On je u opoziciji sa Kironom u Ovnu, što je dobro jer vas drugi ljudi neće povrediti, te inkonjunkciji s Uranom u Biku, što pak govori da je nešto neočekivanih promena dobrodošlo.

Sunce u Škorpiji intenzivira naše emocije i našu povezanost sa njima, a kako je u inkonjunkciji sa Kironom, "to je vrlo čudan dan". "Niko vas ne može povrediti na nivou duše, emocionalnom ili intelektualnom nivou, ali može na fizički ili praktičan način tako da vam poremeti dnevnu rutinu", kaže astrolog Gregori Skot.

Ako se nađete u nekoj negativnoj situaciji, na primer da je neko naškodio vašoj reputaciji, budite toga svesni, ali nemojte ništa činiti, nipošto nemojte uzvraćati, jer će se tako prema vama usmeriti samo još više negativnosti i "smeća".

Pripazite i zbog toga što se danas možete povrediti. Kako je onda najbolje iskoristiti ovaj čudan dan? Tako da unesete promene u svoj svakodnevni život, razmotrite koje vam se stvari sviđaju, a koje ne sviđaju, te malo "preuredite" svoj život – makar to bilo nešto kao promena razmeštaja nekih stvari u kući.

U subotu su Mesec i Mars u Vagi u konjunkciji, što donosi dobar osećaj i želju za druženjem, odnosno bilo kakvim povezivanjem s drugim ljudima. Mesec je u kvadratu sa Saturnom i Plutonom u Jarcu te inkonjunkciji s Neptunom u Ribama. "Vaše nade i snovi o tome što bi se moglo dogoditi društveno mogu se ostvariti", kaže Skot.

Subota je dan koji ćemo poželeti da provedemo sa nekim, budući da će Mesec prolaziti kroz znak Vage. Možete otići u šoping, pozorište ili izvesti partnera na neko romantično mesto. U odnosima se lako postiže harmonija i dolazimo do zajedničkih rešanja. 

PageBreak

Zahvaljujući uticaju Marsa u Vagi, želite li upoznati nekoga, sada je vrlo verovatno da ćete naći ono što tražite – ako izađete. A ako niste zainteresovani za romansu, ovu energiju iskoristite da stvorite nešto lepo, da se družite sa prijateljima i porodici. U subotu nipošto nemojte ostati kod kuće, ističe astrolog. Izađite i povežite se s ljudima na bilo koji način.

Mesec u nedelju prelazi u znak Škorpije, ulazeći u područje dubokih emocija. U inkonjunkciji je sa Kironom u Ovnu, što donosi mogućnost povređivanja. Mesec je u konjunkciji sa Suncem u Škorpiji, a opoziciji sa Uranom u Biku.

"U nedelju biste mogli biti emotivni ili imati osećaj da ste u zamci u smislu fizičkihokolnosti", kaže astrolog. Osećate li da ste zapeli u nekom području svog života te se zbog toga ne osećate dobro, danas ćete postati svesni toga – ali i sposobni da razmotrite nekoliko načina da izađete iz te situacije i to iskorištavajući sistem.

U sistemu, naime, postoji nešto što vam je promaklo, a na to imate pravo, savetuje Skot. Razmislite koga već u ponedeljak možete nazvati da vam pomogne. Najvažnija je stvar u nedelju to što možete videti alternative da pobegnete iz situacije koja je za vas negativna; sagledajte opcije koje su vam na raspolaganju da poboljšate svoju svakodnevicu, ističe astrolog.

U nedelju nas očekuje kvadrat Marsa i Saturna, pa će biti potrebno da se malo stišamo i umirimo. Iako sve možemo doživeti previše lično ili kao “napad” ako uspemo da se udaljimo od takvih situacija i usmerimo energiju ka stvaranju i kreiranju, onda ćemo delovati u ispravnom smeru.

Prvi preduslov za ostvarenje svega što želimo da postignemo jeste da budemo stvarni i da naš um i telo budu povezani. Na taj način imamo stabilnu vezu sa tlom i nemamo dodir sa izazovnim situacijama, niti karmičkim sećanjima. Druga važna stvar za ovaj dan nalazi se u odmoru. Iako se posledice naših dela iz različitih vremena mogu pojaviti kroz određene odnose ili sutuacije, ako prepoznamo da ih osvestimo, bićemo van bilo kakvih upliva.

Iskoristite ovaj dan za opuštanje i radite stvari koje vas inspirišu jer ćete na taj način biti oslobođeni od svih neminovnosti! “Da bi se uspelo neophodna je disciplina. Redovnost, iskrenost i istrajnost će vas dovesti do uspeha”. 

Izvor: Sensa.hr / Profesionalna astrologija

--