Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIKEND HOROSKOP DO 7. OKTOBRA 2019: evo kog dana morate brinuti najviše o sebi!

Dnevni horoskop za petak, subotu i nedelju pokazuje aspekte planeta i nudi astrološke savete za lepši vikend!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Vikend horoskop!

Mars ulazi u znak Vage u petak i boraviće u ovom znaku sve do 19. novembra 2019. godine.

Budući da je ovo znak u kojem je Mars u izgonu, biće potrebno da radimo sa svojom energijom tako da je snažno fokusiramo.

U suprotnom, možemo brzo odustajati od započetog, ne znajući tačno šta želimo da postignemo. Mars kao planeta koja govori o tome gde mi fokusiramo svoju energiju, kada se nađe u znaku Vage, govori da se možemo fokusirati na sve što ima estetski pečat, na bilo koji domen javnog života, na odnosne sa drugima i primarno – kako znak Vage označava lepotu i sklad, biće nam važno da ostavimo dobar utisak.

Potrebno je da se uskladimo sa drugima, ali isto tako da pratimo svoje reakcije i ne potiskujemo negativne emocije samo da bismo ostavili utisak ljubazne osobe.

Za vikend nas očekuje mirnija atmosfera, budući da neće biti planetarnih aspekata.

Mesec će prolaziti kroz znak Jarca – iako nas može pozivati na radnu atmosferu, s obzirom na to da će Mesec obrazovati prvo konjunkciju sa Saturnom pa posle sa Plutonom, biće nam potrebno da predahnemo i posvetimo se odmoru svog tela.

Napravite sebi udobnu i prijatnu atmosferu, oslobodite se mentalnosti i negujte tišinu! “Ćutanje je odmor duše.”

Ključne reči ove nedelje su javno i društvenost, "stoga očekujte da mnogo ljudi uđe u vaš život", kaže astrolog Gregori Skot, dodajući da je i mnogo zaposlenosti i razgovora, no potkraj nedelje sve se više okrećemo sebi. U petak Mesec ulazi u znak Jarca, a biće u kvadratu s Marsom u Vagi, smanjujući spremnost za kompromis i pažnju prema kolegama na poslu. Mesec je i u kvadratu s Kironom, a u trigonu s Uranom u Biku i sekstilu s Merkurom u Škorpionu.

Pripazite, jer postoji mogućnost da doživite napad besa ili da vas obuzme povređenost. Rizik je čak i da napravite haos u svom fizičkom svetu. "U petak će biti najbolje da kombinujete svoje različite veštine", kaže astrolog.

Mnogo će toga isplivati na površinu, ali imajte na umu da će osećaji brzo proći. Bićete superproduktivni, a kad prikažete sve svoje veštine, moguć je i novi poslovni angažman ili predlog za saradnju.

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije