Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VEČERAS IZVEDITE KRATAK RITUAL ZA MLAD MESEC: ispunjenje želja u narednih 6 meseci, sve do proleća 2020. godine

  Izvor: Foto: Shutterstock

Mlad Mesec ulazi u polje Vage 28. septembra 2019. godine, a već 30. septembra njegov uticaj biće još jači jer se udružuje sa Jupiterom, planetom razvoja, obilja i napretka, piše Lovesensa.

Vaga je znak koji voli da balansira, sve drži pod kontrolom, miroljubiva je i ceni pravdu, a mlad Mesec je simbol novog početka, novog životnogciklusa i transformacije.

Ova kombinacija obećava uspeh na mnogim poljima, bez obzira na to da li je reč o ljubavnim odnosima ili karijeri. Sada imate šansu da promenite mnoge stvari koje su vas sputavale u životu i napokon započnete put pozitivne transformacije.

Mlad Mesec pojaviće se u punom sjaju 28. septembra u 20 časova i 26 minuta. U tom trenutku kosmička energija raste i daje savršenu šansu da izvedete magičan ritual za privlačenje sreće, ljubavi i obilja.

Ritual je vrlo jednostavan, potrebni su vam samo olovka i papir. U tačno vreme, odnosno kada se mlad Mesec pojavi na nebu (20:26h) napišite na papir ono što želite da vam se ostvari u životu u narednih 6 do 18 meseci.

Napišite najviše 10 želja i vizualizujte ih. Zamislite kako se one ostvaruju i pustite da vas osećanje mira i radosti preplavi. Papir sa željima stavite na skriveno mesto. Papir ponovo pročitajte nakon 6 meseci i izbrišite i precrtajte želje koje su se ostvarile, a zatim ponovite postupak nakon drugih 6 meseci.

Vaše želje mogu da se odnose na razne oblasti života jer Vaga donosi nežna osećanja ljubavi, kreativnost, pravdu i estetiku, mlad Mesec dobre promene, a Jupiter je zadužen za ispunjenje materijalnih i profesionalnih želja.

Verujte u čuda i dopustite da se magija dogodi!

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije