Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIKEND HOROSKOP DO 30. SEPTEMBRA 2019: evo koji je najbolji dan za pomirenje i rešavanje sukoba

  Izvor: Foto: Shutterstock

Petak, 27. septembar 2019. godine je dan u kojem će Merkur napraviti kvadrat sa Plutonom. Tog dana bi trebalo da usmerimo pažnju na reči koje izgovaramo, jer u suprotnom, lako dolazi do sukoba, uvreda i teških reči. Postoji potreba da se putem mentalnog iskaže moć, pa se možemo naći u žustrim raspravama - bilo sa partnerom ili slučajnim prolaznikom.

Sa druge strane, određeni koncepti, ideje i misli mogu biti ponovo oživljeni, što se sa ovim aspektom manifestuje kroz neophodnost da se sve to sprovede u delo, jer u usprotnom, sistem biva opterećen (eksplozivne reakcije se javljaju kao rezultat). Da bismo izbegli negativnu simboliku, možemo istraživati sve one stvari koje su predmet našeg obožavanja uz obavezno odmaranje uma.

Budući da će se za vikend Mesec naći u znaku Vage, možete ga provesti u društvu prijatelja ili voljene osobe.

Mesec u subotu prepodne prelazi u Vagu te se pridružuje Suncu u tom znaku pa su vaš identitet i način na koji se osećate vrlo usklađeni i nema unutarnjeg konflikta. Usto, u subotu uveče je mlad Mesec – Mesec i Sunce su zajedno, poravnati, pa Mesec puni baterije, povlačeći Sunčevu energiju.

U ovom slučaju puni se energijom Vage, osnažujući vas i ohrabrujući da se povežete s drugima, stvarate prelepa dela s drugim ljudima, da date doprinos životima drugih i to učinite pozitivnim iskustvom.

Subota je dobar dan kada se lako povezati s drugim ljudima, zato iskoristite to! Mlad Mesec je pravo vreme za sejanje semena namere da proširite svoj krug poznanstava, da stvari gledate nepristrasno i fer, da budete svesni posledica svojega delovanja na druge i da budete obzirni, da povećate kvalitet svega u svom životu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije