Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 21. APRILA 2019: za Device počinje nedelja napetosti, Škorpiju čeka tajni susret

Ovo je nedelja čudesnih tranzita, evo šta vam donosi nedeljni horoskop!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop do 21. aprila 2019. godine.

OVAN

Posao Ovo je nedelja tokom koje biste mogli da sklopite novi ugovor ili da postignete čvrst dogovor o nekoj poslovnoj saradnji. Ako budete u toj situaciji, povedite računa, osoba koja predstavlja autoritet ili poslodavca može prevideti neke detalje pa ih kasnije preskočiti i u realizaciji čitavog projekta. Budite pedantni i detaljni u svemu.

Ljubav Podrška voljene osobe vam je od velike važnosti, naročito ovih dana kada ste u poziciji da donesete odluku koja ima možda i životnu važnost. Ne zaboravite da vi niste centar sveta. Energija vašeg partnera je u padu, uskoro ćete i vi njemu biti važan oslonac.

Zdravlje Infekcije.

BIK

Posao Pod tenzijom ste zbog haosa koji vas okružuje. Stagnirate na mestu gde ste se zatekli, ali ne gubite nadu. Sve ovo što se ovih dana dešava, u suštini, otvara povoljne prilike koje vi već uveliko i predosećate. U međuvremenu, dok čekate, prekontrolišite finansije, jer su u izgledu neprijatnosti u vidu opomena o zaostalim dugovanjima.

Ljubav Niste sigurni kako da se postavite, pa vam je najlakše da svu odgovornost preuzimate na sebe. Možete da upadnete u ozbiljan sukob s voljenom osobom jer loše procenjujete situaciju. Promenljivost raspoloženja u ljubavnom životu može da poremeti i rutinu u vašoj radnoj svakodnevici.

Zdravlje Bolovi u grlu.

BLIZANCI

Posao Ovaj period nije povoljan za pokretanje novih poslova jer vam stiže kratkotrajan ali jači pad energije. Vreme je da napravite ozbiljnu rekapitulaciju svega što je urađeno. Ako ste pritajeno povlačili neke poteze, budite svesni da vaš trud i zalaganje na radnom mestu nisu prošli neopaženo. Konkretne rezultate ćete videti u danima koji dolaze.

Ljubav Niste sigurni šta želite. S jedne strane žudite za slobodom, a s druge vam prija da imate nekoga pored sebe. Nestabilno raspoloženje može da vas navede na štetne postupke. Uskoro će se okolnosti promeniti pa nije pametno da uvodite promene dok ne vidite sa čim raspolažete.

Zdravlje Bronhitis.

RAK

Posao Stiže vam neočekivani podsticaj od strane osobe za koju niste mislili da vam može biti od koristi. Pored ovoga, planetarni aspekti najavljuju iznenadne promene koje vas mogu uznemiriti i uplašiti. Ne prepuštajte se prvom utisku, zajedno s haosom stiže i pravo rešenje koje će vam pomoći da na kraju shvatite da je sve što se desilo bilo dobro za vas.

Ljubav Oslanjate se na partnera, umesto da zasučete rukave i izlaz iz jednog problema obezbedite sopstvenim snagama. Možda bežite od inicijative jer morate nešto da žrtvujete. Svesni ste da to može da poremeti odnose u vašoj ljubavnoj vezi, a za to, bar trenutno, niste raspoloženi.

Zdravlje Kontrolišite krvni pritisak.

Povezane vesti

LAV

Posao Sve je uzdrmano, muči vas razočaranje. Shvatate da ste izloženi velikoj manipulaciji, naročito od strane saradnika kojima ste verovali. Bezrazložno paničite, jer štite vas osobe koje se nalaze na samom vrhu. Ostale teškoće shvatite kao lekciju kojom učite kako da odvojite bitno od nebitnog i složite sopstvene prioritete.

Ljubav Šta god uradili i kako god se postavili, ovih dana, vi ste sumnjivo lice. U svetlu toga, radi preventive, osigurajte sva polja gde ste nešto prikrili jer postoji velika šansa da budete otkriveni. Pazite kome se poveravate, jedan od prijatelja može vas, nehotice, izdati.

Zdravlje Problemi s vidom.

DEVICA

Posao Niste sigurni u kom smeru da nastavite dalje pa vas ta dilema može dovesti u velike nedoumice. Nemate puno vremena za kolebanje, morate brzo da delujete. Ne trošite vreme na ljutnju i strahove već razmišljajte konstruktivno i poslušajte svoju intuiciju. Rešenje vam se nalazi ispred nosa, ali vi se uporno držite stare priče analiziranjem prošlosti.

Ljubav Kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu, pred vama je nedelja prepuna tenzije. To iziskuje mnogo energije, koja vam, inače, nedostaje. Razgovori koje ćete voditi ovih dana neće dati velike rezultate, pa zbog toga spustite loptu i odustanite od nadmudrivanja.

Zdravlje Čuvajte se povreda.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije