Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEDELJNI HOROSKOP (OD 1. DO 7. APRILA 2019): Blizanci neka izbegavaju rasprave, Vaga zavodi ali je neuhvatljiva

Nedeljni horoskop upozorava Ovnove da ne budu prepotentni, a Škorpije ohrabruje da nađu novi način za poslovnu komunikaciju i saradnju!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop za prvu sedmicu aprila obećava sreću i uspeh za rođene u znaku Blizanaca, Strelčevima i Ovnovima.

OVAN

LJUBAV: Strastvenost koju ćete pokazivati prema drugoj strani ponekad će je uplašiti. Čini se da sad tačno znate što želite i očekujete isto od voljene osobe. Ipak, trebaće vam malo više takta i strpljenja da bi vam se iskristalisali stavovi. Budite umereniji.

KARIJERA: Biće dana kad ćete se zateći u iskušenju prepotentnosti. Vaša samoprocena treba da bude realna i zrela. U svakom vašem potezu ogleda se ono što nosite u sebi. Stoga je bolje da prepustite drugima da govore o vašem radu. Tako će sve biti uverljivije.

ZDRAVLJE & SAVET: Mali pad imuniteta.

BIK

LJUBAV: Pojaviće se novo svetlo na vašem ljubavnom nebu. Ovo ste dugo čekali i nećete moći da poverujete da vam se otvaraju nove ljubavne prilike. Doterajte se i izađite među ljude. Ipak, nemojte preterati sa ličnom prezentacijom.

KARIJERA: Na poslu ćete imati mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakter rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje sa mladim saradnicima takođe će biti naglašeno. Vi sami ćete pripremati i nove, bolje uslove rada.

ZDRAVLJE & SAVET: Osećaćete da možete više i bolje. Potrudite se.

BLIZANCI

LJUBAV: Strpljenjem i tolerancijom mogli biste da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Nikakva rasprava, a pogotovo motivisana ljubomorom neće doneti rezultate. Vreme je igranja igre zatvorenih karata, pa budite suzdržani. Biće dobro na kraju.

KARIJERA: Zaposleni u svim delatnostima povezanim s akcijom moći će u bavljenju svojim poslom da dođu do izražaja više nego inače. Mnogi će biti prepoznati kao talentovani ili barem kao kvalitetni radnici. Ostali će drugima biti zanimljivi.

ZDRAVLJE & SAVET: Budite ono što jeste i ne bojte se.

Povezane vesti

RAK

LJUBAV: Imperativ u vašem privatnom životu biće zabavljanje. Nećete težiti ozbiljnoj vezi, bar ne po svaku cenu, ali ako se ona dogodi, prihvatićete je. Oni koji već jesu u vezama povezaće se sa mladim društvom, pa će se zajedno provoditi. Biće dobro.

KARIJERA: Moguće je da ćete se zateći u situaciji kad će se najozbiljnije meriti vaša dostignuća. Kriterijumi bi mogli da budu strogi, ali ne bojte se – imate sve kvalitete da dobijete zasluženo dobru ocenu. To će pokrenuti neke transformacije.

ZDRAVLJE & SAVET: Manje se naprežite, više se odmarajte.

LAV

LJUBAV: Uviđate da ne vredi mrzeti niti se svađati jer to ne vodi nikuda. Bolje je povući se i razmisliti u tišini, pa i onom što nam se sada ne sviđa. Potom sve to otpustite i fokusirajte se na ono što je dobro u vašem emotivnom životu. Naći ćete nešto.

KARIJERA: Tehnika da se jednim udarcem ubiju dve muve ovog puta neće sasvim upaliti, ali vaša sposobnost da radite dve stvari u isto vreme hoće. Zato se odlučite za ovo drugo. Poslovi u tišini su naglašeniji, ali vi se kroz to i borite za svoje ideje.

ZDRAVLJE & SAVET: Naspavajte se. Treba vam.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije