OVAN

LJUBAV: Mnogi će ovih dana otkriti koji je zapravo njihov ideal u ljubavi i krenuće u potragu prema tom kriterijumu. Ponekad će biti blizu toga, a ponekad daleko. U svakom slučaju, neće stati dok ne nađu nešto što je najsličnije zamišljenom.

KARIJERA: Držite se onog što ste zamislili i sprovedite to u delo bez skretanja s puta. Vaše ideje su odlične i doneće rezultate. Bićete spremni i na određene promene kako biste postigli bolje poslovne rezultate. Izborićete se za njih bez odlaganja.

ZDRAVLJE&SAVET: Verovatno ćete spojiti zabavu i putovanje.

BIK

LJUBAV: Moguće je da ste očekivali nešto nešto bolje u poređenju sa onim što vam se događa, ali ako uzmete sve to kao dobru priliku za sazrevanje i razvoj, opet ćete biti na dobitku. Od vašeg pristupa zavisiće i kako ćete se osećati u nekom međuljudskom odnosu.

KARIJERA: Bićete borbeni i puni energije. Nekima ćete postati uzor. To je posledica toga što vi sada tačno znate što hoćete, pa nema gubljenja vremena na suvišna razmatranja. Ipak, ponekad proradite ponešto i sa drugima.

ZDRAVLJE&SAVET: U timskom radu treba da učestvuju barem dvoje.

BLIZANCI

LJUBAV: Verovatno ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osećate, ali to je samo privremena i prolazna zbrka s kojom treba da se suočite na vešt način. Još uvek imate dovoljno energije i kredita od pre da sve dovedete u red. Uspećete.

KARIJERA: Zaigranost i veština ophođenja prema drugima biće vaše glavne osobine koje ćete pokazivati na radnom mestu. U zavisnosti od vrste posla, ili će vas tražiti ili će vas smatrati neozbiljnim. Uglavnom, držite se svoje profesije i onog što ona traži.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki će ipak nesvesno živeti svoje snove.

RAK

LJUBAV: Prva polovina nedelje doneće mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. U drugom delu sedmice ljubav će postati strastvenija. Biće lepih susreta, ali i nestrpljenja. Ne zamarajte se s previše pitanja.

KARIJERA: Iako će vaši nadređeni pokazivati određenu naklonost prema vama, teško ćete nalaziti zajednički jezik. Problem je u tome što obe strane žele da dominiraju, a u hijerarhijskom poslovanju to ne prolazi. Shvatite gde vam je mesto i tako se ponašajte.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte jogu. Ona smiruje.

LAV

LJUBAV: Bez obzira što će katkada vaše ljubavno raspoloženje splasnuti, u srcu ćete ipak naći mrvicu zadovoljstva. Možda neće biti toliko atraktivnih ljubavnih prilika, ali ono što ste dosad izgradili garancija je da kroz ove dane prolazite mirno.

KARIJERA: U saradnji sa mladim osobama ili sa novim saradnicima pokazaćete emocije više nego što bi trebalo. Pazite da ne ispadnete neprofesionalni. Zbrka u komunikaciji biće rezultat žurbe. Uz bolju pripremu doći ćete do više staloženosti i mira.

ZDRAVLJE&SAVET: Nema potrebe za žurbom.

DEVICA

LJUBAV: Verovatno je da ćete dati sve od sebe da osvojite osobu koja vam je jako draga, a primetićete i to da vas drugi stalno odmeravaju. Oni u vezama pokušaće da osveže odnos, dok će samci rado izlaziti i zavoditi. S vrlo dobrim rezultatom.

KARIJERA: Cela nedelja biće usmerena na rešavanje jednog važnog pitanja na temu komunikacije. Otvoriće se mogućnosti ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinansiranja. Ali ovog puta, od toga će zavisiti mnogo toga. Pokažite šta znate.

ZDRAVLJE&SAVET: Gde god se budete zatekli, širićete glas razuma.

Na sledećoj strani pročitajte nastavak horoskopa!

PageBreak

VAGA

LJUBAV: Vaši romantični odnosi od ove nedelje razvijaće se lakše i skladnije. Bićete opušteniji i srećniji što je tako. Sve ono što vas je mučilo nekako će olabaviti, pa će vam se činiti kao da ničega nije ni bilo. Mnogi parovi poboljšaće svoj odnos.

KARIJERA: Malim koracima može se preći ista udaljenost kao velikim. To što trenutno nedostaje dešavanja nije znak da posao ne ide dobro. Male monotonije mogu se prevazilaziti originalnijim rešenjima i humorom. Najbolje je kod kuće.

ZDRAVLJE&SAVET: Blagi pad imuniteta. Trebalo bi da malo olabavite.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Nije loše pričati, ali nemojte pričati previše jer bi celoj stvari mogli oduzeti na spontanosti. Pustite neka se vaša ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će uvek biti vremena kasnije. Jednostavno uživajte.

KARIJERA: Ova sedmica bi za neke od vas mogla da donese nešto novo u poslu i karijeri. Neće biti ni lako ni glatko. Tokom cele nedelje čekaćete da se situacija razbistri, a krajem sedmice sve će se činiti još složenijim. Ipak, brzo ćete shvatiti šta je po sredi.

ZDRAVLJE&SAVET: Sarađujte sa drugima.

STRELAC

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu ovih će joj se dana prilično posvetiti. Oni u novim vezama prolaziće male krize u kojim bi trebalo da pokažu više razumevanja i tolerancije za drugu stranu. Uz malo takta uspeće da prebrode sva iskušenja.

KARIJERA: Celokupna situacija na radnom mestu mogla bi vam ove dane učiniti napornim. Stalno ćete imati osećaj da gubite tlo pod nogama ili da sve zavisi od šefova, a baš ništa od vas. To je samo privremeno. Budite otvoreni i sarađujte.

ZDRAVLJE&SAVET: Setite se svojih dostignuća.

JARAC

LJUBAV: Ako izađete među ljude, naići ćete na niz prilika za lepa poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu. Zato smanjite svoja ljubavna očekivanja. Nije loše, ali sećate se i boljih dana. Oni u vezama biće uglavnom dobro.

KARIJERA: Nalazite se u periodu kad neke stvari treba definitivno privesti kraju. Baš ova sedmica biće karkateristična po tome. Završićete neke priče i okrenućete novi list. Kod nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego prvo odvagajte.

ZDRAVLJE&SAVET: Pazite na ishranu.

VODOLIJA

LJUBAV: Dane pred vama zapamtićete po pojačanim čežnjama i osećaju usamljenosti. Oni u vezama prolaziće iskušenja na temu dominacije u odnosu. Samci će pak ponekad prenagliti u udvaranjima jer će jedva čekati da uspeju u svojim namerama. Polako.

KARIJERA: Predlagaće vam mnogo toga, ali vi sami nećete moći da utićete na stvari. Osećaćete se kao posmatrač kojem se nešto nudi bez pravog izazova. Sarađujte i pažljivo slušajte. Čitajte između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Svakog dana pronađite nešto što vas raduje.

RIBE

LJUBAV: Vaš društveni i ljubavni život postaće malo kvalitetniji, a vama će biti drago. Već ste se pomalo zasitili svojih čežnji, pa će vas bolja povezanost sa partnerom zaista osvežiti. Slično će osećati i vaša najdraža osoba, pa sklad neće izostati.

KARIJERA: Istraživači će dobiti novi vetar u leđa. To će ih podstaknuti da rade još predanije. I umetnici će istraživati nove načine izražavanja. Svi ostali na poslu će pokazivati jaču crtu kreativnosti, a njihova intuicija biće im najbolji vodič.

ZDRAVLJE&SAVET: Budi se vaše interesovanje za alternativu.

Izvor: Ehoroskop