OVAN

POSAO  Odlučnost i upornost tokom ovog perioda neće nedostajati ovom sazvežđu. Imate jaku snagu i volju, a tu će vam i pomoći osobe koji imaju bar slične osobine kao i vi. To su, pre svega, vama opozitna Vaga i Jarac koji je jako dobar za poslovnu komunikaciju. Dobar period od druge polovine meseca gde ćete imati pomoć od osoba od kojih se najmanje nadate.Verovatno je to neko ko je uticajan. Dobar poslovni odnos sa vatrenim i zemljanim znakovima. Posebno pojačana energija novca od 23. septembra. LJUBAV Mogućnost da obnovite tajnu vezu nije problem za vas tokom ovog meseca. Slobodni Ovnovi će imati uspešan period posebno kada upoznaju jednu ambiciozni i energičnu osobu poput njih samih. Muški i ženski pripadnici ovog sazvežđa biće u prilici da urade nešto posebno na emotivnom polju, a to će ostati tajna za sve. Ovnovi u braku ili dužoj vezi imaju zadatak da naprave kompromis s partnerom kako bi bili srećni ovog meseca. Moraće da naprave mnoge ustupke partneru. ZDRAVLJE Treba obratiti pažnju na grlo jer zna da bude osetljivo u toku ovog meseca.

BIK

POSAO  Sada je šansa da se stabilizujete i da počnete da razmišljate o novim planovima za naredni period. Imaćete veliku podršku zemljanih znakova, mada bi i neka Vodolija mogla da se tu umeša, da pokrene tu vašu uspavanu kreativnost. Novac se predviđa za kraj meseca ali, poznajući energiju Bika, to može da bude i ranije, jer Bik uvek ima zalihe. Važno je da sarađujete sa osobama koje su vezane za inostranstvo. LJUBAV Vi ste zemljani znak ali, zbog svoje pomalo spore prirode, volite da imate pored sebe često osobe mnogo vetropiraste i brže od vas samih. Jedna osoba u znaku Blizanaca će vam pomoći da se stabilizujete i pronađete svoj put ljubavi. Ovo bi moglo da bude interesantno i pokreće jednu zaista veliku i snažnu energiju koja ima priliku da donese rezultat jake i uspešne veze tokom meseca, pa i u budućnosti dalje. Bikovi u braku ili vezi imaju šansu da se stabilizuju, tokom kraja meseca. Veza i komunikacija mogu biti loši ali pomoć prijatelja i savet jednog Ovna može biti od velike koristi za vašu zajednicu. ZDRAVLJE Imunitet oslabljen.Više vitamina unosite u organizam.

BLIZANCI

POSAO  Za sada samo veliki planovi, ideje. Morate da se stabilizujete kako biste bili u prilici da tu svoju zamisao ispratite na realnom nivou. Potrebni su vam saradnici kako biste pokrenuli posao. Ne možete sami ovoga puta, već ćete uraditi jednu veliku organizaciju posla i pokrenuti sve oko sebe. Početak meseca će biti otežan ali, kako se bliži kraj, tako ćete i vi ići napred i novac stiže sve brže i u većoj količini. Trebalo bi da sarađujete sa osobama koje su vezane za istok, jer vam tamo leži veliki uspeh i sve će da bude bolje ukoliko prihvatite nov talas saradnje. LJUBAV Blizanci u braku ili vezi mogu pokazati izvesni problem u komunikaciji sa partnerom. Zapravo to se dešava i mesec dana unazad ali sada je potrebno da budete uz partnera i date podršku jedan drugom. Ceo mesec može da vam bude u mnogo boljem raspoloženju i većoj ljubavi od one na koju ste navikli. Slobodni Blizanci imaju šansu da upoznaju novu ljubav u svom okruženju ili je već to ostvareno poznanstvo a sad, kao prijatelji, mogu polako da razmišljaju o vezi i ljubavnoj energiji. ZDRAVLJE Blizanci su skloni lakoj i brzoj prehladi.

RAK

POSAO   Vi ste sada na velikoj prekretnici i može se reći da ćete imati jako puno posla i obaveza kada je privatan biznis u pitanju. Nikako ne menjajte kurs, već zapnite da završite sve što vam je zaostalo u prošloj godini i što imate još "repove" koje morate da posečete. Ženska osoba će vam u ovom trenutku pomoći da mnogo toga organizujete i popravite budžet. Posao vam se otvara tokom meseca. Imaćete vrlo zanimljiv put koji će vam otvoriti nove vidike, nove ideje i ne samo to, bićete u prilici da planirate posao po šest meseci unapred. U svakom slučaju zanimljiv mesec za vaše sazvežđe, a novac već pristiže... LJUBAV Dobar period za ljubav, posebno za one koji su slobodni i one koji su usamljeni. Ljubav se dešava upravo na poslu i tu možete da računate da ćete zaista biti u prilici da sretnete osobu koja vam može pružiti mnogo lepih i romantičnih trenutaka. Dopustite osobi preko puta vas da vas iznenadi ili možda pozove na kraći put. Za Raka braku ili vezi stanje na emotivnom nebu se poboljšava. ZDRAVLJE Treba da vodite računa o svom telu, telesnoj težini i ujedno raspoloženju.

LAV

POSAO  Samo posao u inostranstvu u ovom mesecu može da vam pomogne ili ste možda planirali da idete dalje od mesta stanovanja i da prihvatite novu poslovnu ponudu. Pravi je trenutak da zaradite veći novac. Imate dobre aspekte da radite kako biste pokrenuli svoj privatan biznis. Septembar je mesec kada dobijate nove saradnike, osobe sa kojima možete da ostvarite san o velikom privatnom poslu. Osobe u znaku Ovna i Jarca su idealne za vas i treba da sledite njihovu intuiciju i njihovu strategiju poslovnosti kako biste uspeli u svojim idejama. LJUBAV Želite više, sve. To će vam se i ostvariti. Početak meseca je nekako okidač i za sve one koji su sami, usamljeni i koji traže svoju pravu takoreći idealnu ljubav. Nema više bola i patnje za vas. Prava osoba dolazi na vaša vrata. Spustite loptu, ego, videćete, sve će teći kao reka. Za one koji su u braku ili vezi može pomalo biti mesec razdvojenosti. Vaš posao čini da budete hladni ili ne dovoljno bliski i otvoreni. Potrebno vam je da provodite vreme sa partnerom mnogo više kako biste popravili situaciju. Pred kraj meseca stepen bliskosti raste. ZDRAVLJE Čuvajte donji deo tela.

DEVICA

POSAO   Sigurno postoji nešto dobro u ovom periodu. Sunce u znaku pravi dobar aspekat u odnosu na tranzitni Mars. To daje mogućnost da se konačno poslovno pokrenete i budete negde u centru pažnje i konačno nešto dobro iskrsne za vas. Ovde se jasno vidi da ćete biti u prilici da menjate postojeće stanje, tačnije da menjate radno mesto. Konačno. Bićete pokrenuti na pravi način i to je ono što vi volite. Dobra saradnja sa vodenim i zemljanim znakovima. LJUBAV Desiće vam se zanimljiv susret. Ovo je neko iz prošlosti. Čekali ste previše dugo. Čekanje će se isplatiti. Osoba o kojoj mislite već duži period biće sa vama tokom meseca. Verovatno je to put u novu vezu, novu ljubav. Možete očekivati da to preraste u nešto ozbiljnije možda čak i brak, ali ne još uvek zvanično. Vi ste oprezna Devica i to vas čini analitičnom osobom a samim tim ne ulećete tek tako u zajednicu, a da sve ne proverite. Device u braku ili vezi mogu imati manje neraspoloženje i udaljavanje sa partnerom ali se situacija popravlja već tokom poslednje nedelje meseca. ZDRAVLJE Neraspoloženje s vremena na vreme.

VAGA 

POSAO Dobar period za sve Vage koje žele da napreduju ili pokažu svoj talenat. Imaćete priliku da otputujete u inostranstvo i tamo napravite jako dobar posao koji vam može biti "kamen temeljac". Vaša hrabrost i entuzijazam su zaista toliko veliki da možete da pomerite brda i planine. Vage koje nisu zaposlene, evo planetarne pomoći i to će sigurno biti ono što se očekuje. Treba da sarađujete sa osobama iz vašeg kvaliteta, tačnije iz kardinalnog kvaliteta znaka, Ovan, Jarac, Rak, Vaga ili sa osobama u znaku Lava. LJUBAV Potrebna vam je stalna podrška partnera a često osećate da ste bez toga, ako iko može da ima taj osećaj onda će to sigurno da ima jedna Vaga. Po aspektu možete da računate na nepoverenje partnera ali morate da se stabilizujete kako biste držali i dalje sve u svojim rukama. Posebno Vage u braku ili vezi moraju biti obazrive u komunikaciji sa partnerom jer će jedino tako moći da poprave odnose. Za one koji su sami to će uskoro biti davna prošlost jer vam se na putovanju smeši nova ljubav. ZDRAVLJE Obratite pažnju na način ishrane. Ovo je period kada su Vage naklonjene najlakšem i najbržem gojenju.

ŠKORPIJA

POSAO   Dosta dobar mesec za one koji žele da započnu nešto novo ili da se upuste u novu poslovnu avanturu sa osobama iz vatrenog sazvežđa. Morate da budete oprezni. Vi privlačite novac kao i on vas, ali vaši partneri znaju da ponekad budu nestabilni ili nemaju jasne ciljeve. Važno je da slušate svoju intuiciju i to će biti pravi pogodak za vaš poslovni uspeh. Pokušajte da sarađujete sa Devicom ili osobom iz znaka Jarca. LJUBAV Veoma ste skloni tajnim vezama, što posebno važi za one koji u već u braku ili dužoj zajednici. Sklonost ka strastima i zaljubljenosti vas "kida" i nikako ne možete da se zaustavite. Treba da imate pored sebe s vremena na vreme prave prijatelje koji su uz vas kako bi otvorili oči ili vas usmerili da ne ostanete "slepi kod očiju". Za one koji nisu u vezi, šansa da se stanje popravi sa novim poznanstvom, verovatno je to posao ili put koji ima veze sa poslom. Imaćete veoma zanimljiv i dinamičan mesec kada su emotivna dešavanja aspektovana. ZDRAVLJE Osetljivo polje na koje uvek reagujete. Česte upale. To može biti povezano sa urogenitalnim ili respiratornim traktom.

STRELAC

POSAO   Strelac, kao i uvek, sija na polju poslovnih događanja. Veza sa inostranstvom se pojačava, a to je dobro. Komunikaciju koju vi imate sa drugima to možemo nazvati savršenim, jer ste u prilici da dobijete zaštitu sa neba i da napravite posao stoleća. Vi jednostavno imate sreće. Oni Strelčevi koji su nezaposleni imaće podršku jednog Bika ili Blizanca koji može da pomognu i budu pokretači dobrog poslovnog projekta. LJUBAV Strelčevi u braku ili vezi skloni su svađama i stalnoj raspravi. Zapravo to i jeste priroda ovog znaka. Svako ko je u braku sa Strelcem mora da očekuje stav profesora koji svog učenika uvek podseća na greške. Pokušajte da nađete sredinu. Da ne upadate u vatru, mada Strelac to voli ili da prihvatite i ponekad taj savet koji on toliko želi vama da pokloni. Slobodni Strelčevi imaće nekoliko poznanstava tokom meseca, ali ništa značajno da ih zadrži ili da se zaljube i zadrže u toj vezi. ZDRAVLJE Problem možete imati sa srcem ili ćete osećati bol u grudima.

srecna zena
Shutterstock  

JARAC  

POSAO  Ovo je jedinstven period za sve Jarčeve. Sada je taj trenutak kada treba da radite i uložite svo svoje znanje i svu energiju. Budite spremni da će vam se polako otvarati vrata "raja" iako je to prejaka reč za jednog zatvorenog, hladnog i nadasve tvrdoglavog Jarca. Prihvatićete ponudu osoba iz vodenog sazvežđa, a vas čeka put u inostranstvo sa jednim Rakom sa kojim ćete dugo da radite i gradite biznis ko još nije nikada poslovao. Ribe i Škorpija imaju magnetsku privlačnost za vas i može se reći da će vas pokrenuti ili ubediti u neki novi projekat, posao u koji i ne biste verovali da može da vam bude od koristi u budućnosti. LJUBAV Za vas je dobar period sa jednom Vagom ili Vodolijom koja bi mogla da vam promeni raspoloženje. Mada vi uvek imate čvrst stav i tražite osobu koja je stabilna, sada ćete morate da prihvatite opuštenost Vage jer jedino ona može da vam donese sreću u ljubavi. Jarčevi koji imaju tajnu vezu bi trebalo da to prekinu, jer je mogućnost za otkrivanje velika pa samim tim i rejting jedne ličnosti opada. Jarčevi u vezi ili braku treba da razmišljaju o prinovi. ZDRAVLJE Osetljivost na prehlade, upale. Potrebno više vitamina.

VODOLIJA

POSAO   Ovo je mesec kada svako ko je rođen u ovom sazvežđu ima novu ideju i plan.Uglavnom posao ne mora da bude stresan niti da ga menjate ali morate da nešto u okviru njega promenite. Vaši prijatelji i saradnici su ovoga puta na vašoj strani tako ćete biti u prilici da se stabilizujete i pokrenete. Novac će vam dolaziti nekim novim ili, moglo bi se reći, čudnim putem. Stoga gledajte da budete stabilni i da uložite u prave stvari. Posebno će vam druga polovina meseca biti interesantna, jer će vam se pojaviti osoba koja će ponuditi nešto novo da radite, a vi ćete naravno prihvatiti, jer jedino tako možete da pobedite svoj unutrašnji nemir koji je stalno prisutan kada je posao u pitanju. LJUBAV Ovo je period stabilnosti za sve one koji su u braku ili vezi. Vi volite napetost jer vas stres zapravo i pokreće. Ali intuicija i vizija ovog znaka zna da prepozna situaciju. Ljubavi će biti i nema straha za nešto drugo. Slobodne Vodolije, kojih ima u većini, potrudiće se da preokrenu situaciju na bolje a posle desetog u mesecu mogu očekivati zanimljivo poznanstvo sa osobom koja se bavi edukacijom drugih. Dobar odnos sa vatrenim znakovima. ZDRAVLJE Trebalo bi da obratite pažnju na kičmu. Možete osećati tokom meseca premor.

RIBE 

POSAO  Vreme je da promenite posao. Verovatno da to što ste do sada radili nije dalo neke rezultate tako da ćete uspeti da se afirmišete kroz nešto što je kreativno. Zapravo vaš znak najbolje funkcioniše kada je imaginacija dominantna. Tada ste najprivlačniji, intrigantni i drugi žude za vama. Treba svoje talente da iskoristite. Druga polovina meseca povoljna za novac. Za one koji su nezaposleni imaće priliku da se okrenu prijateljima i pomoći istih koji će sigurno da ih upute na pravo mesto. LJUBAV Dobar period za ljubav. Nekako doba stabilnosti. Vama odgovaraju osobe iz vatrenog i zemljanog elementa. Možda ćete sa Jarcem ući u ozbiljnu vezu ako ste sami, ako niste a sreli ste se onda je to tajna veza koja realno neće da traje dugo, suviše su jake emocije, da bi bila tajna ili ste upoznali Škorpiju koja ni za trenutak ne želi da čuje za tajnu vezu. U svakom slučaju, lep period i pun dinamike za ponekad uspavane Ribe. Inostranstvo vas privlači, ali to će biti samo odmor ili kraći put ako ste sa osobom u braku ili dužoj vezi. ZDRAVLJE Emotivna preosetljivost može da ugrozi pojedine organe, posebno rad želuca ili žuč.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna