Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"VOLIM ŽENU, ALI JE ČESTO VARAM": Muž priznao kako krije preljube već 10 godina

Autor Jasmina Glišić

Muž priznao sve o svojim prevarama - evo kako ga žena nije dosad otkrila!

 closer trejler poljubac prevara Izvor: Youtube / Movie Clipps

Statistika kaže da većina muškaraca koji često varaju svoje partnerke počini bar tri preljube pre nego što ih uhvate. Dešava se da uspevaju da sakriju svoje "izlete" i do četiri godine, pa zato pažnju privlači ispovest jednog muža koji se "provlači" već punih deset godina, koliko je  u braku.

"Volim ženu, ali je često varam", počeo je on svoju priču na vebsajtu koji je posvetio prevarama. "Varao sam i devojke pre nje, a ne osećam se nimalo krivim zbog toga. Trenutno imam tri sa strane, a sve ih zovem `lutko`, baš kao i ženu, pa nema rizika da ih pomešam.

Jedni bi rekli da sam poremećen, drugi da sam neka muškarčina, a ja nisam ni jedno ni drugo. Ja sam običan muškarac, s jednom `štakom` koja mu pomaže da živi lepši i lakši život. Zašto? Zato što mislim da mi upravo to što imam avanture izvan braka pomaže da budem bolji muž i otac.

Mislim da bi žena možda trebalo i da mi bude zahvalna što se, iza njenih leđa, viđam sa drugima. Zbog toga nju obasipam skupim poklonima, a kad vodimo ljubav - dvaput mesečno - seks je bolji nego da sam joj veran. Da nema drugih žena koje zamišljam, bio bi potpuno prosečan."

Možda će vas zanimati

Ovaj muž je otkrio i dane za preljubu. Sa ljubavnicama se viđa isključivo ponedeljkom i sredom, kad žena misli da je on u teretani ili sa prijateljima. To su, prema dogovoru, "njegovi dani".

Trudi se da mu nijedna avantura ne traje duže od tri meseca, pa zato uvek u tom periodu nastane neki "incident" i on raskine sa švalerkom. Nijedna dosad nije zapretila da će nešto reći njegovoj ženi. 

 zena gleda mobilni telefon muza Izvor: Shutterstock

Stručnjaci za ljubavne veze kažu da ima nekoliko načina da žena otkrije potencijalnu preljubu partnera. Ne savetuju, na primer, da mu pretražuje mobilni telefon ili računar, već je dovoljno da zatraži da ga upotrebi. Ako dobije kao odgovor jedno odlučno "ne", ima razloga za sumnju. Partneri koji su dugo u vezi nemaju potrebe da kriju bilo koje poruke.

Treba obratiti i pažnju na nova poznanstva i prijateljstva. Neke ljubavne avanture počinju upravo tako, pa će pre emotivne bliskosti partner otvoreno pričati o susretima, često ne skrivajući simpatiju, samo uz "prihvatljiva" objašnjenja.

Takođe, promene u navikama i ponašanju mogu biti razlog za proveru - nova putanja odlaska na posao, drugo prevozno sredstvo, iznenadni pokloni... ako imate osnov za brigu, najbolje je da uputite direktna pitanja. Psiholozi kažu da najveći broj ljudi, zapravo, ne voli da laže i često će izbegavati odgovor, što pokazuje da je rizik preljube velik.

Izvor: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije