Retrogradni Merkur, kao i obično, donosi brojne probleme, a astrolozi tvrde da će ovaj, koji počinje 9. septembra i traje do 2. oktobra, uzrokovati brojne poteškoće u komunikaciji. Posebno će biti pogođena tri znaka, koji će njegov moćni uticaj osećati do 16. oktobra.

Vaga

Ovaj retrogradni Merkur je u znaku Vage, pa će ovaj znak biti najviše pogođen. Najveći problemi čekaju ih na polju kominikacije, dolaziće do brojnih nesporazuma i zato je savet da svaki dogovor provere nekoliko puta. Takođe, važno je da "ne padaju u vatru" jer će im se dešavati brojni izazovi na poslovnom polju, a gubitak kontrole može da im donese ogromne posledice. Stabilizacija stiže tek krajem septembra kada će stvari najzad doći na pravo mesto.

Ovan

Ovaj vatreni znak čeka prava bura u privatnom životu. Sve što su "gurali pod tepih" dolazi na naplatu, zbog čega će Ovnovi biti izrazito nervozni. Šta god da urade stvari se neće odvijati po planu, zato je bolje da se pomire sa sudbinom i prihvate da će olakšanje stići tek početkom oktobra. Tada im se preporučuje i kraći odmor, kako bi se osvežili i prikupili neophodnu energiju.

Rak

Nežni i osetljivi Rak moraće da skupi svu snagu da izdrži sve probleme koji će ga zadesiti. Koliko god pokušavali da nađu rešenje, to im neće polaziti za rukom. Savet astrologa je da, uprkos svemu daju sve od sebe, ali i da budu posebno oprezni jer se može dogoditi i da izgube novac.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

 Izvor: Lepa&Srećna