Septembar 2022. godine počinjemo u znaku Device, a astrolozi podsećaju na praktičnu stranu ovog znaka. Ona vlada i pitanjima dijete, zdravlja, ishrane, dobrih navika. Nadajmo se da će nam i novčane probleme podeliti u "zalogaje" koje ćemo moći da progutamo. Horoskop najavljuje i ulazak Merkura u retrogradni hod, pa treba pojačati budnost kad su u pitanju dugovi, ugovori, pozajmice. Kad Sunce uđe u znak Vage, 22. septembra, nebo će se bar malo raščistiti i doneti nam balans u mnogim pitanjima. Tri znaka mogu da očekuju najveće turbulencije na finansijskom planu...

Devica

Neće vam biti lako kad retrogradni Merkur krene baš iz vaše kuće novca. To je znak da je vreme da razjasnite tačno sve svoje novčane tokove, da vidite koje svoje navike možete da promenite, da otkrijete gde sekriju mogućnosti za uštedu. Vi se ne smirujte kad otkrijete gde su problemi - vi morate da nađete rešenja. Nije isključeno da ćete morati da još pedantnije vodite svoj spisak izdataka i da ćete samo tako moći da izgurate ovaj mesec.

Ovan

Krajem avgusta Mars ulazi u znak Blizanaca i ostaje punih sedam meseci. On je vaš vladar, a ovaj dugi boravak ratničke planete u Blizancima može da deluje dvostruko na vas. S jedne strane, možda vas vodi u konflikte, pa pripazite na odnose koji su vam važni i triput promislite pre nego što progovorite. Sa druge strane, može vam dati dodatnu snagu, energiju, kreativnost. Na finansijskom planu, najviše će profitirati oni koji zarađuju od komunikacija - Ovnovi koji rade u medijima, kreativnoj industriji, na društvenim mrežama.

Lav

Teško ste podneli kraj avgusta, kad vam je agresivni Mars u kvadratu s vašim Suncem zagorčao život. Zato se sada on seli u mnogo povoljniji položaj po vas, pa je vreme za mali predah i zabavu. Međutim, nemojte se razbacivati s parama. Sunce u Devici aktivira baš novčanu zonu vašeg znaka, pa je bolje da malo prištedite, a ne da trošite. Ono što možete, to je da uložite neki novac, jer će to doneti zaradu. Još je bolje da otplatite dugove ako ih imate, to će vas najviše oraspoložiti.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna