U porodici žene princa Čarlsa, Kamile Parker Boulz, desila se strašna tragedija. Njen rođak Čarls Vilijers, nađen je mrtav u jednom hotelu, a kako javljaju britanski mediji, izvršio je samoubistvo.

Čarls je proveo punih osam godina u borbi zbog razvoda od žene Eme. Od njihovog rastanka, 2012. godine, preko zahteva za razvod koje je on podneo 2014. godine, vodila se strašna sudska bitka.

carls vilije rodjak kamile 0487156881.jpg
Profimedia 

Njihova bitka je jedna od najdužih u istoriji britanskih razvoda, a vodila se na pet različitih sudova. Poseban problem je bila činjenica da su živeli u Škotskoj, a Čarls je želeo da se brakorazvodna parnica okonča u Engleskoj.

Čak dvadeset sudija je pretresalo ovaj slučaj, a u jednom trenutku je započeta i policijska istraga protiv Eme Vilijers koja je bila optužena za bigamiju.

Čini se da Čarls nije više mogao da izdrži pritisak dugih ročišta i preganjanja koje se najviše vodilo oko novca. Nedavno je proglasio i bankrot, a mediji su ga zatim otkrili u Grčkoj, gde je proveo neko vreme na jahti svog prijatelja. Ipak, zbog psihičkih tegoba, vratio se u Veliku Britaniju.

U hotelu je njegovo telo našla čistačica, a Kamila Parker Boulz se još nije oglašavala povodom ove vesti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: LepaSrećna