Koliko god želeli da još malo uživate u letu, ipak se bliži vreme polaska u školu i start radne jeseni. Upravo takve vibracije će doneti i početak vladavine Device. U njen znak će Sunce ući 23. avgusta 2022. godine, a ostaće tu sve do 22. septembra, najavljuje astrološki kalendar. Ovo je period u kojem treba biti fokusiran na posao, kada su moguća unapređenja, pa i povišice, priliv novca.

Najviše sreće će imati oni koji budu uspeli da pronađu magiju u običnim stvarima, oni koji su u stanju da promene svoje navike i da upravo vladavinu Device iskoriste da bi se oslobodili nekih loših običaja. 

Premda je Devica znak poznat po detaljisanju, astrolozi kažu da je upravo ovo vreme dobro za oslobađanje od perfekcionizma. Koliko god da vam to zvuči kao kliše, treba da se zaista malo "zaustavite", da u svemu nađete pravu meru.

Istog dana kad Sunce uđe u Devicu, njen vladar Merkur će ući u pred-retrogradnu zonu. Pripazite da vam tokom čitavog meseca ne pokvare raspoloženje razni nesporazumi, neprijatnosti na putovanju, poruke koje mogu da vas uznemire.

Niti svaki rad i fokus, koji nas čekaju u vladavini Device treba da budu muka i zapinjanje, niti svaki retrogradni Merkur treba da nam pokida živce.

Ako budete uspeli da održite ravnotežu i hladnokrvno odbacite ono što vam više zaista ne treba u životu, doživećete najveću sreću koju možete da zamislite. Talas pozitivne energije stiže od 3. septembra, najavljuju astrolozi, jer će tada retrogradni Uran ući u povoljan aspekt sa Suncem i Severnim čvorom. Dobri sudbinski datumi su sve do 15. septembra, nadajte se najboljem.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna