Dnevni horoskop za 24. avgust 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Potrebni su vam dugogodišnji saradnici. Morate da se okrenete saradnji sa osobama poput Jarčeva, Rakova koji mogu da vas slušaju i vašu energiju isprate. LJUBAV: Susret sa Blizancima. Simpatije su otvorene, romansa, velika ljubav na putu. ZDRAVLJE: Problem sa zglobovima.

BIK

POSAO: Ukoliko sarađujete sa ženama Škorpija, rak ili Jarac onda težak dan. Možda pred kraj dana napravite neki poslovni plan. LJUBAV: Ovo je dan za fatalne susrete i ljubavi. Možete biti emotivno povređeni. ZDRAVLJE: Osetljivi ste na promaju.

BLIZANCI

POSAO: Oni koji se bave privatnim biznisom moraju da poseduju dobru tehničku podršku svojh kompjutera, telefona, jer bez njih niste u stanju da funkcionišete. LJUBAV: Kratka ljubavna veza, afera je nešto što vas u ovom trenutku privlači. ZDRAVLJE: Hormonski status poljuljan nervozom.

RAK

POSAO: Borite se za svaki dinar. Veoma ste ambiciozni i oni koji rade sa vama vide sve. LJUBAV: Slobodan Rak ima udvaranje osobe koja je tu blizu vas, možda iz iste kancelarije. ZDRAVLJE: Dosta ste jaki i nećete imati nekih većih problema tokom dana.

LAV

POSAO: Pronađite kompromis sa svima koji su u vašem radnom okruženju. Veće su vam šanse da se više zaradi na taj način. LJUBAV: Najvažnije je da budete raspoloženi za osobu sa kojom živite. Ukoliko ste u braku sa Ovnom, on sigurno neće trpeti vašu povremenu nestabilnost. ZDRAVLJE: Sigurni ste u sebe i svoje zdravlje.

DEVICA

POSAO: Radite sami i trenutno bez drugih savetnika. Potrebno je da se okrenete nekom novom projektu. LJUBAV: Niste opterećeni sa emocijama partnera. Vi imate svoj stav o tome i tako ostaje do daljnjeg. ZDRAVLJE: Razmišljate da odete na ultra zvuk stomaka.

VAGA

POSAO: U poslu koji radite morate da napravite takav dogovor da možete imati veći procenat zarade. LJUBAV: Vage koje nisu u vezi mogu da budu vezani za osobu preko svojih prijatelja i njhovih rođaka. Ljubav vam je važna jer vas čini stabilnijom osobom. ZDRAVLJE: Alergiski kašalj.

ŠKORPIJA

POSAO: Morate da pokrenete nešto novo. Kao da se gušite u poslu koji trenutno radite. LJUBAV: Potrebna vam je sigurnost partnera. Niste raspoloženi ako nemate uvid u sve što se dešava oko vas. ZDRAVLJE: Imate dosta energije za dobro zdravlje.

STRELAC

POSAO: Novac vam je danas previše naglašen kao aspekat. Pazite da ne preterate u trošenju. LJUBAV: Gubite se često u emotivnom odnosu. Kao da vam nije jasno da li je to ta osoba sa kojom želite da delite život i sreću. ZDRAVLJE: Ne razmišljate previše danas o zdravlju.

JARAC

POSAO: Bavite poslovima trgovine nekih antikvarnih stvari. LJUBAV: Zainteresovani ste za osobu koja želi da bude u centru pažnje. Koja ima prenaglašen ego. ZDRAVLJE: Česta melanholija, mada se osećate dosta dobro.

VODOLIJA

POSAO: Najvažnije su dobre namere u svakom poslovanju. Vi ste inovator i to vam neće teško pasti u saradnji sa drugima. LJUBAV: Imaćete lep emotivni dan, posebno ako je ljubav sa Vagom ili Blizancima. ZDRAVLJE: Bolovi u rukama i nogama.

RIBE

POSAO: Finansijski dobar dan za vas danas. Posvetite se više svojim saradnicima. LJUBAV: Ljubav ste potisnuli, pokrenite se u drugoj polovini dana. ZDRAVLJE: Niste bolešljivi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

 Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna