Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP ZA VIKEND DO 7. JUNA 2021: Evo kad vam treba zaštita najboljih prijatelja, zvezda pa i advokata!

Horoskop za vikend ukazuje čega treba posebno da se čuvate!

  Izvor: Shutterstock

U petak 4. juna 2021. godine je odličan dan za novac - moguć je veći priliv kao i neki drugi elementi poslovne ili finansijske satisfakcije. Biće ljubavi, poklona, para! Najlepša u ovom danu biće lakoća s kojom ćemo izražavati emocije, a posebnu popularnost mogu da očekuju oni koji su se dokazali kao časni i lojalni prijatelji ili partneri.

Možda će vas zanimati

U subotu 5. juna bićemo lako podložni konfuziji i u riziku smo od nejasnih dogovora. Biće najbolje da izbegnete poslovne pregovore, a sve što je od veće materijalne vrednosti pokušajte da odložite ili pokrijete pisanim tragovima. U najtežim situacijama, potrudite se da na razgovore odete s poverljivim prijateljem, pa čak i sa advokatom.

U porodičnom okruženju, držite se rutine i onoga na šta ste svi navikli. Nikome neće prijati iznenađenja, čak ćete možda i nekog da postidite. Nipošto se nemojte upuštati u neka ogovaranja, čak ni ona najsitnija  jer i "bele laži" mogu biti surovo kažnjene. 

Možda će vas zanimati

Mnogima će biti oslabljena aura pa su povodljivi, spremni da potroše više novca nego što je razumno, nasedaju na razna obećanja, žrtve su toksičnih ljudi koji im kradu energiju. Izbegavajte alkohol i sve druge psihoaktivne supstance.

U nedelju, 7. juna, biće kod većine izražen takmičarski duh, kod nekih čak i agresija. Spremite se na reakciju ukoliko bilo kome ugrožavate poziciju. Moguće je da će se duži projekti baš sada približiti kraju, ali ako vas rivali ometaju, možda je bolje da finale - na izvesno vreme - odložite.

Možda će vas zanimati

 Izvor: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije