Pronađite svoj znak i pogledajte šta su zvezde rekle za 10. maj 2021. godine.

OVAN

Posao: Od onog u šta ste dugo ulagali očekivali ste zaradu, koja kasni. Problem se napokon rešava. Veća količina novca je u igri i vi dobijate svoj deo. Ljubav: Veče, dobar period za noćni život. Uživajte večeras. Zdravlje: Opasnost se može javiti u vidu neugodnosti sa krvnom slikom.

BIK

Posao: Trenutno funkcionišete zahvaljujući sjajnoj intuiciji koja vam jasno daje do znanja šta valja
činiti. Samo u slučaju da se na nju ne obazirete, pravićete greške. Ljubav: Dobra veza sa Vodolijom. Možete da se snađete sa tim pomalo čudnim znakom. Zdravlje: Kamen u žuči je moguć.

BLIZANCI

Posao: Ukoliko vam poslovni partner ne odgovara, to je bar lako rešiti. Menjajte sve što se da promeniti. Svesni ste toga. Ljubav: Strelac je na izvestan način neminovan. Nastojte da izgladite odnose, jer od njega na izvestan način zavisite. Zdravlje: Prijatni trenuci vas čine zadovoljnim.

RAK

Posao: Imaginacija u poslu ne postoji, sem ako ste neki kreator, filmski radnik, umetnik. Ako ste povezani sa ekonomijom, onda oprez sa novcem. Ljubav: Sa Blizancima ste u dobrim odnosima, dok vas Ribe guše. Verovatno ulazite u ozbiljnu vezu sa takvom osobom. Zdravlje: Treba proverite svoja pluća.

LAV

Posao: Svašta bi da radite. Čas jedan posao započinjete, čas drugi. Kao da se ne snalazite, lutate. Niste
baš osoba koja luta, ali se dešava da pogrešite. Ljubav: Menjajte vezu u kojoj se nalazite. Niste zadovoljni. Verovatno vaš partner ne može da vas prati. Zdravlje: Bolovi u kolenu.

DEVICA

Posao: Znate šta hoćete. U centru pažnje ste. Neki odlazak van države bi vam popravio budžet.
Potrudite se da bar posle vikenda odete. Ljubav: Možda upoznate osobu svog života. Druga dekada znaka naglašena za dobre aspekte ljubavi. Zdravlje: Društvo može da vas raspoloži.

VAGA

Posao: Niste u prilici da se nervirate. Ne stvarajte sebi tenziju bez potrebe. Svaki posao koji ima
početak ima i kraj. Ljubav: Nađite kompenzaciju u onim stvarima koje volite. Putovanje sa partnerom i dalje je aktuelno, pokrenite se. Zdravje: Problem sa urogenitalnim traktom.

ŠKORPIJA

Posao: Poslovno ste sve već organizovali i pokrenuli. Čekate početak naredne sedmice kako bi se sve
realizovalo. Ljubav: Blagi stresovi ne emotivnom planu čine vezu zanimljivijom. Nije vam dosadno. Ne pitate se dokle će osoba pored vas da trpi takvo ponašanje. Zdravlje: Blaga nervoza.

STRELAC

Posao: Pomalo ste i prema saradnicima teški, nedostupni. Smirite energiju, biće posla i novca. Ne
prenagljujte u ponašanju. Ljubav: Blagi stresovi ne emotivnom planu čine vezu zanimljivijom. Ne pitate se dokle će osoba pored vas, da trpi takvo ponašanje. Zdravlje: Pripazite na digestivni trakt.

JARAC

Posao: Vi ste srećna osoba danas. Dobar poslovni dogovor sa nekim ko dobro poznaje zapadni svet,
njihove ambicije, kako doći do novca. Ljubav: Potreba za ljubavlju i seksom zaista je snažna, pa ćete shodno tome i funkcionisati. Dobra ljubavna i seksualna veza sa Bikom. Zdravlje: Pripazite na varenje, stomak.

VODOLIJA

Posao: Pošto ćete uložiti maksimum mentalne energije u savladavanje problema, moguća je nervoza u
poslu koji obavljate. Ljubav: Emotivna veza sa Devicom može da vas vrati u život. Budite negde okrenuti toj osobi, jer je to dobar izbor. Zdravlje: Treba obratiti pažnju na noge, vene, cirkulaciju.

RIBE

Posao: Ne komplikujte sebi život sa nebitnim poslovima. Morate da se okrenete saradnicima koji su
operativniji. Ljubav: Veza sa Ovnom ili Bikom. Ribe u braku mogu da očekuju lepu komunikaciju, dobru noć, dobru zabavu. Zdravlje: Raspoloženi ste, dosta solidno zdravlje.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Izvor: Lepa&Srećna