Dnevni horoskop za 26. april 2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta su zvezde rekle.

OVAN

Posao: Ako mislite da ste završili sve za danas, varate se. Vaš put ka napredovanju tek počinje. Udružite se s jednim Blizancem, biće vam od koristi. Ljubav: Avantura sa osobom u znaku Lava ili Vage je na pomolu. Imate dobru energiju i sigurno je da ćete se dobro provesti. Zdravlje: Proverite vid.

BIK

Posao: Neka posebna atmosfera unutar kolektiva, vas podstiče da radite još više. Probajte da iskoristite taj elan za postizanje zajedničkih ciljeva. Ljubav: Oko vas je gomila obožvatelja/obožavateljki. Ne znate za koga da se odlučite. Zdravlje: Puni ste elana.

BLIZANAC

Posao: Ako ste uvideli problem koji niko nije primetio sem vas, trebalo bi da reagujete odmah jer će vaša moć obzervacije biti nagrađena. Ljubav: Uživate u strastvenoj vezi sa partnerom. Pored strasti volite i neki zanimljiv film da pogledate. Zdravlje: Dobro ste tokom dana.

RAK

Posao: Danas je sve kako treba. Osećate se kako ste uspostavili harmoniju i ravnotežu kada je posao u pitanju. Ljubav: Monotonija vas ubija. Tražite nova uzbuđenja, kao da se osećate usamljeno. Mogli biste da izađete kako biste upoznali nekog novog. Zdravlje: Nemarni ste prema sebi.

LAV

Posao: Danas ste utučeni na radnom mestu, jer niste dobili adekvatnu finansijsku podršku. Kao svaki Lav znate da izazovete pometnju, svađu, neprijatnosti. Ljubav: Nezadovoljni ste svojim partnerskim odnosom. Imate želju da raskinete dugogodišnju vezu. Verovatno ćete to i odraditi – odjednom. Zdravlje: Upala uha.

DEVICA

Posao: Radite vredno i predano. Prihvatate sve zadatke bez pitanja. Volte zanimljiv posao, posao koji vam znači , čini vaše samopouzdanje veće. Ljubav: Nemate vremena za partnera od tolikih obaveza. Zbog toga ste u problemu. Rešite sve to razgovorom. Zdravlje: Solidno.

VAGA

Posao: Postoji veliki problem u komunikaciji sa spoljašnjim saradnicima. Na vama, na vašoj diplomatiji je da izgladite nesporazum. Ljubav: Potrudite se da izgladite odnos sa partnerom. Niste raspoloženi baš za razne razgovore ali morate da se okrenete parlamentarizmu. Zdravlje: Bolovi u krstima.

ŠKORPION

Posao: Stiže adekvatna nagrada. Svoj stil rada je uvek bio najjači adut za sve Škorpije. Imate sreće danas ali i vaš rad je odličan. Ljubav: Još uvek se niste osvestili šta vam se događa. Odgovara vam da ste u stanju opijenosti. Morate biti realniji. Zdravlje: Infekcija urinarnog trakta.

STRELAC

Posao: Ako ste hteli da se dokažete pred svima, danas ćete imati adekvatnu priliku za to. Pokažite koliki ste majstor igre. Ljubav: Strelčevi treće dekade imaju naglašenu tenziju u partnerskim odnosima. Radite više na poverenju sa voljenom osobom. Zdravlje: Sve je u redu.

JARAC

Posao: U ovom trenutku, najbolje rešenje jeste da se povučete i da prepustite stvari nekom drugom. Imate dobre saradnike, imajte poverenje. Ljubav: Trebalo bi da pokušate da objasnite partneru da vam je stalo do njega. On se već duže vreme oseća zapostavljenim. Zdravlje: Zubi, kosti, vene osetljivi.

VODOLIJA

Posao: Mislite da su saradnici skloni preterivanju u svojim zahtevima prema vama. Srećom umete da zauzmete stav. Ljubav: Ako ste slobodni, odgovorite na udvaranja osobe koja je blizu vas. Ne plašite se
iskrenih emocija, one mogu samo da vam pomognu. Zdravlje: Moguća povreda.

RIBE

Posao: Treba da privedete posao kraju. Možda biste mogli da zatražite pomoć jednog Jarca ili Blizanca.
Ljubav: Usmereni ste na dve osobe. Volite tajne ljubavne veze, tako se lakše krijete, svoje strahove pokrivate. Zdravlje: Nije loše.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Izvor: Lepa&Srećna