Ovaj put su astrolozi istakli koji su to znakovi najveći manipulatori zodijaka. Njih petoro su prava noćna mora i morate se baš pripaziti kako ne biste bili nasamareni. Evo koji su to znakovi.

Lav

Njihova priroda i želja da uvek budu glavni i u centru pažnje vam govori mnogo. Spremni su do smrti da se raspravljaju oko toga ko je u pravu, čak i kada su zaista krivi. To ga čini veoma manipulativnim, ali jedna od stvari koju treba poštovati kod ovog znaka jeste što imaju otvorene emocije i ne stide se da to i pokažu.

Blizanac

Oni su po svojoj prirodi veoma neodlučni, a tu svoju nesigurnost maskiraju donoseći sigurne odluke i iznoseći čvrste stavove. Međutim, čim se okrenete oni mogu da preokrenu celu situaciju u svoju korist i mogu izokrenuti sve kako bi ispali žrtve. Spremni su čak i da slažu u svoju korist.

Rak

Deluje tako povučeno i emotivno, a zapravo mogu biti prava noćna mora za ljude iz okruženja. Vrlo su maštoviti i mogu vas okriviti za stvari koje nikada niste uradili, i za reči koje nikada niste izgovorili. Mogu veoma da preokrenu situaciju, pa se pripazite.

Škorpija

Iako vam izgledaju kao veoma strastveni i pouzdani na prvi pogled, već na drugi vas mogu obmanuti i slagati. Škorpije su zaista tajnovite i misteriozne, a pojedine situacije vas mogu vema razočarati kod njih. Oni mogu potajno da započnu druženje sa osobama sa kojima vi ne govorite i uz to da vam ni reč ne kažu o tome. Na kraju ćete se veoma rastužiti i razočarati i pitaćete se da li ste vi negde pogrešili.

Ribe

Ne dajte da vas zbuni njihova nesebična i darežljiva priroda. Ponekad toliko insistiraju da pomognu drugim ljudima, da to zapravo čine iz veoma sebičnih i podlih razloga. Čuvajte se da ne budete nasamareni.

Izvor: Lepa&Srećna