Astrološka istraživanja su pokazala da muškarci u ova tri znaka mnogo pridaju značaja strastima, flertu i svojim partnerkama. Uživaju u grljenju, maženju, a pored toga važe i za velike zavodnike.
Pogledajte koja su to tri znaka i da li je baš vaš znak među njima.

Vaga

Muškarci u znaku Vage su stastveni na svim područjima, a kada je ljubav u pitanju tu su posebno. Kada je u pitanju spavaća soba, tu su veoma maštoviti i žele da zasene svoju partnerku. Važno im je da lepša polovina uživa kraj njih, pa makar to bilo i dok šetaju parkom. Vage su po prirodi veoma veliki kreativci, a tu svoju osobinu neguju posebno na polju partnerskih odnosa. Muškarce u znaku Vage karakteriše lepo ponašanje prema partnerkama, a to ih čini velikim zavodnicima i neodoljivim znakom zodijaka. Nije retkost da ovi muškarci imaju mnogo obožavateljki i devojaka/žena, koje uzdišu za njima. Don Huan je lik kojim bi se Vage opisale na polju ljubavi.

Lav

Lavovi svoje partnerke tretiraju kao kraljice i vole da one uživaju kraj njih. I sam Lav se smatra kraljem životinja, a to verovanje se može iskoristiti i na polju astrologije, pa se može reći da su veoma strastveni, dominantni i da se tako odnose prema svojim partnerkama u stvarnosti. Vole da oduševe svoje dame, kako poklonima, tako i strašću u spavaćoj sobi. Vole da su najbolji u svemu, pa retko možete naći muškarca Lava da je nemaštovit i nekreativan u partnerskim odnosima. Muškarci u ovom znaku važe za veoma velike ljubavnike, dominantne i veoma strastvene osobe.

Bik

Muškarci u ovom znaku horoskopa su veoma nežni, pa tako spadaju u osetljive ljubavnike. Prema partnerki su i više nego korektni, a obožavaju maženje i pažnju. Isto to će i uzvratiti svojoj partnerki, ukoliko predosete da je ona prava. Ne vole veze za jednu noć, a za razliku od prethodna dva znaka, Vage, vole duge i stabilne veze. Užitak žele da prirede kako sebi, tako i svojoj partnerki.

Izvor: Lepa&Srećna