Ljubavni horoskop do kraja 2020. godine obećava velike promene i jedno je sigurno – na polju ljubavi će biti turbulentno.

Period je pod uticajem Saturna koji je planeta discipline, realnosti i mukotrpnog rada i Jupitera, koji je planeta blagostanja i sreće. Evo kako će sve to uticati na ljubavni život svakog znaka.

OVAN

Period će Ovnovima doneti važne zadatke i previše obaveza na koje će se morati koncentrirati pa vremena za ljubav neće mnogo ostati. Međutim to nije nimalo loše za vas, jer vam je preko potreban period samoće u kojem ćete shvatiti šta zapravo želite.

Kraj godine donosi mogućnost za poznanstvo s osobom koja će vas zaintrigirati i s kojom ćete uploviti u emotivnu vezu koja obećava. Ovnovi koji su zauzeti ili u braku bi trebalo da vode računa kome iznose detalje iz svog emotivnog života, jer bi se te reči mogle iskoristiti na loš način.

Garancija za srećan porodičniživot je da ne delite svoje probleme s drugim ljudima.

BIK

Nekoliko osoba će pokušati da osvoje vaše srce pa ćete se naći pred teškim izborom. Astrolozi savetuju da tek posle sredine septembra donosite važne odluke kada je ljubav u pitanju, jer bi mogle biti potpuno pogrešne.

Dobro razmislite pre nego što uplovite u ozbiljnu vezu.

Zauzeti Bikovi bi trebalo da povedu računa o odnosu s voljenom osobom. Pred vama je period pun izazova koji će na test staviti vašu vezu.

Neko iz okoline će pokušati da naruši vašu sreću, stoga budite oprezni.

BLIZANCI

Tokom proleća vam je postavljen svojevrstan ultimatum od strane voljene osobe. Vreme je da se odlučite da želite da napravite sledeći korak i započnte stvaranje porodice ili želite da nastavite dalje sami. Vreme je da izaberete ono što vas usrećuje.

Slobodni Blizanci će upoznati osobu koja im se na prvi pogled neće svideti, ali će vremenom postajati sve prisniji. To poznanstvo bi se moglo pretvoriti u veliku ljubav.

RAK

Ovaj period će vas naterati da naporno radite i bavite se ličnim razvojem. Srodnu dušu ćete upoznati u poslovnom okruženju, kada se najmanje budete nadali. Obratite pažnju, možda je vaša sudbina već tu negde, u vašoj blizini.

Zauzeti Rakovi će proći kroz težak period. Postoji mogućnost da vas voljena osoba izda i razočara

LAV

Pravi “kralj” ljubavnih veza do kraja godine! Period će biti obeležen zanimljivim, senzualnim poznanstvima koja će predstavnicima ovog znaka dati dodatnu energiju. Ubrzo ćete sresti osobu koja će vas očarati i s kojom ćete poželeti da zasnujete porodicu.

Zauzete Lavove očekuje proširenje porodice.

DEVICA

Devica će se odupirati ljubavi i na sve načine pokušavati da pobegne od nje, ali budite svesni činjenice da će se promeniti mnogo toga. To će biti period borbe sa samim sobom, ali će na kraju ljubav pobediti. Posebna osoba će ušetati vaš život.

Pod uticajem Saturna, zauzete Device će se suočiti sa sukobima s partnerom. Važno je da u takvim situacijama ostanete mirni kako ne biste vezu doveli do kraja.