Ispred nas je period kada ostvarujemo svoje planove i tražimo preko potrebnu podršku. Februar je idealno vreme da se zapitamo šta nas koči da napravimo važne korake u životu, ali i da shvatimo da nije važno šta drugi misle o nama i našim postupcima.

Pred nama je i mesec ljubavi pa će mnogima srce zaigrati u blizni jedne osobe i shvatiće da se zaljubljuju. 

U poslovnom smislu, mnogima se pruža prilika da poboljšaju status, pronađu novi posao ili shvate da im je sve teže na postojećem poslu i da im je potrebna promena.

DVA VAŽNA DATUMA

Prvi je 4. februar kada se Merkur kreće napred i završava retrogradnim kretanjem, a drugi je 24. februar kada se Merkur vraća u poziciju iz koje se kretao unazad. Upravo je februar mesec kada će sve stvari biti razjašnjene, a astrolozi najavljuju da ćemo dobiti i odgovore koje dugo čekamo. Od prvog februara se otvaraju teme koje su nam bile važne u prošlosti, a istovremeno ovaj period donosi i povećanje odgovornosti. Iako je Dan zaljubljenih 14. februara, dan ranije je rezervisan za ljubav, a tada nam dolaze i nove i originalne ideje. Povezivaćemo se sa ljudima koji imaju iste ili slične ciljeve kao mi.

Izvor: Lepa&Srećna