Neki ljudi su rođeni da budu vođe, da donose velike, radikalne promene, i u svojim odlukama istraju i kada se ostvarenje čini nemogućim. Horoskop određuje brojne karakteristike ličnosti, a astrolozi tvrde da su ova tri znaka rođeni da budu prvi i da donese velike promene u društvo.

Ovan

Kada takmičarski nastrojeni Ovnovi nešto požele nema sile koja će ih sprečiti da to dobiju. Nikada ne odustaju od svojih ciljeva bez obzira koliko je teško i koliko prepreka imaju na putu. Ovnovi su rođeni da budu vođe jer, pored toga što ih krasi čelična volja, umeju da razilikuju bitne od nebitnih stvari.

Device

Iako im mnogi zameraju preteranu sitničavost i detaljisanje Devicama je prednost što uvek analiziraju problem sve dok ne nađu najbolje rešenje. Odluke nikada ne donose impulsivno i zato su njihove strategije uspešne. Bez obzira šta im je sfera interesovanja: tehnologija, ekologija ili ljudska priroda, njihovi potezi donose velike promene. 

Vodolije

Sanjalice koje često žive u svetu mašte imaju sjajnu osobinu da uvek tragaju za novim stvarima. Promene su za njih svakodnevica i spremni su da se suoče sa svim problemima bez ikakvog straha. Situacije sagledavaju iz svih uglova i nikada ne donose površne odluke. Koliko god nekada izgledali krhki Vodolije ne može baš ništa da slomi.

Izvor: Lepa&Srećna