Za zvezdane prognoze astrološkinje Suzan Miler poznavaoci kažu da su najtačnije, pa je i njena preporuka poklona koji će razveseliti svaki horoskopski znak dočekana sa punom pažnjom.

Najbolji pokloni za Ovna

Ovnom vlada neustrašivi Mars, pa su oni zato večiti avanturisti koji vole da se takmiče. Zato ako želite da usrećite osobe rođene u ovom znaku poklonite im nešto što ima veze sa sportom i rekreacijom, poput "pametnog" sata ili članarine za teretanu ili fitnes.

Najbolji pokloni za Bika

Znakom Bika vlada Venera, planeta lepote i ljubavi, zato su nežni i senzualni. Bik voli cveće, možete mu napraviti buket ili još bolje pokloniti sobnu biljku. Obradovaće ih i parfem ili kvalitetan kućni ogrtač.

Najbolji poklon za Blizance

Blizancima vlada Merkur, planeta komunikacije i intelekta zato je dobra knjiga idealan poklon za njih.

Najbolji poklon za Raka

Rakom vlada Mesec, koji vlada domom i svime što je s njim povezano. Rakovi obožavaju da kuvaju pa je njima idealno darovati poklon karticu sa proizvodima namenjenim za kuću. 

Najbolji poklon za Lava

Lavom vlada Sunce pa ne čudi što toliko uživaju u pažnji. Zato je za njih dizjanirana odeća, boca šampanjca ili kvalitetan kozmetički proizvod.

Najbolji poklon za Devicu

Pod vladavinom Merkura Device uvek o nečemu razmišljaju pa bi knjiga zagonetki za odrasle bila lep poklon ili, recimo, kurs kuvanja.

Najbolji poklon za Vagu

Vagom vlada senzualna Venera pa zato vole lepe stvari: minđuše, sliku ili svilenu posteljinu.

Najbolji poklon za Škorpiju

Škorpijama vlada Pluton, planeta strasti i snage volje, kao i avanturistički Mars. Kvalitetan veš, kožna torbba ili jakna, ili originalan nakit su idealan poklon za njih.

Najbolji poklon za Strelca

Strelcem vlada Jupiter, planeta optimizma, a za svetske putnike Zodijaka najbolji poklon je kvalitetna torba za putovanja ili futrola za pasoš.

Najbolji poklon za Jarca

Jarčevima vlada Saturn, planeta discipline. Oni vole stvari koje imaju istorijsku vrednost: vintaž broš, porodični komad nakita ili ulaznica za muzej.

Najbolji pokloni za Vodoliju

Pod vladavinom futurističke planete Uran, pripadnici ovog znaka su ekscentrični, buntovni i napredni. Idealan poklon za njih: grafička kartica, eksterni punjač ili pametni sat.

Najbolji poklon za Ribe

Ribama vladaju planete Neptun i Jupiter, koji predstavljaju maštu, odnosno optimizam. Poklonite im knjigu poezije ili kartu za bioskop.

Izvor: Lepa&Srećna