Upoznali ste muškarca svojih snova, već maštate o zajedničkoj budućnosti, a on jednostavno ne želi da priča o sebi i svojim planovima. Svaki segment njegovog života obavijen je velom tajne, ne želi da vas pusti do kraja u svoj mikrosvet, ne krivite ga dok ne proverite da li je horoskop za to odgovoran.

Ukoliko ste upoznali muškarca čiji karakter ne možete da otkrijete u potpunosti, ne znate mnogo o njemu, a on vrlo retko govori o sebi i svom životu, proverite da li se nalazi na listi najmisterioznijih znakova...

Škorpija

Mušakrac rođen u znaku Škorpije nikada vam neće reći sve što misli ili u šta veruje. Uvek čuva tajne i stalno ima asove u rukavu koje će izvući, kada i ako zatreba. On misli da ako znate šta se dešava u njegovom umu da ćete moći njim da manipulišete.

Vaga

Muškarac rođen u znaku Vage iako je društven, mnogo priča i ekstrovertan je, sve što govori i radi je besmisleno i nikada se ne tiče njegovog ličnog života ili onoga što zaista misli. Trudi se da svi njegovi razgovori budu neobavezni, a u važnim stvarima uvek će biti misteriozan.

Ribe

Ribe su osetljive, romantične i skromne, ali su i prilično tajnovite. Muškarac rođen u znaku Ribe mnogo toga razume, ali neće reći sve što vidi. Retko se „otvara“ i samo ako ste zaista zadobili njegovo poverenje, može vam otkriti delić sebe.

Jarac

Jarčevi nikada ne vole da pričaju o sebi i zbog toga je val misterije uvek prisutan oko njih. Radije biraju da sede u uglu i pričaju o nevažnim stvarima. Ako misli da ima izvanrednog sagovornika pred sobom razgovaraće, ali opet neće otkrivati stvari o sebi. On „kupuje“ informacije, a ne "prodaje“.

Izvor: Lepa&Srećna