Ako niste imali sreće u zabavljanju 2021. onda imamo neke dobre vesti da podelimo: 2022. je neverovatna godina za ljubav, astrološki gledano. Dokle god prevaziđemo svoje strahove, smetnje i dozvolimo sebi da primimo ljubav koju zaslužujemo, to je godina kada će se naši najluđi romantični snovi ispuniti.

Ovan

Konjunkcija Venere i Marsa u Jarcu daće vam podsticaj da svoju vezu objavite u javnosti tako što ćete deliti selfije sa novim partnerom na društvenim mrežama. Ovo takođe može biti trenutak kada dopustite da vaša osećanja budu poznata simpatiji. Pravu i iskrenu ljubav očekujte u oktobru.

Bik
Godina koja je pred nama povlači vaše veze i srce, čineći romantične stvari poput klackalice. I, iako ne volite nestabilnost ni u jednoj oblasti života, ovo je možda osećaj na koji ćete morati da se naviknete kada uđete u 2022. Osećaćete se malo vrtoglavo i omamljeno.

Blizanci
Žudite za ljubavlju, ali ćete morati da prilagodite svoj radni raspored da biste ostvarili ljubav. Ključno je pronaći vremena da se sve uklopi - bilo da je to traženje novih opcija ako ste samci ili održavanje iskre za parove koji su duže u vezi.

Rak
Pomračenja 2022. godine, posebno ona 16. maja i 25. oktobra, učiniće da se razbolite od ljubavi i poželećete da uložite svoju energiju u uspostavljanje veze. Ovo ne govori o lošim vestima za vaše partnerstvo, to samo znači da se stvari moraju promeniti kako bi posvećenost ostala netaknuta i jaka.

Lav
Ljubav će dostići vrhunac tokom konjunkcije Venere i Marsa 12. marta, nakon čega će vaša snaga dostići vrhunac 12. aprila kada se Jupiter i Neptun poravnaju na nebu. Ova energija će učiniti da se osećate kao mačka na vrelom limenom krovu i pojačaće vaš libido.

Devica
U godini ispunjenoj aktivnostima, vas kosmički podstiču da se usredsredite na to da imate dovoljno vremena za ljubav, romansu i senzualnost. Intimne veze će zahtevati ogromnu količinu pažnje u 2022. godini, zbog toga što će Jupiter i Neptun zagrejati vašu kartu - posebno 12. aprila.

Vaga
Veze Venere i Marsa 12. februara i 12. marta pojačaće vaše želje i stvoriti vatromet u vašem ljubavnom životu. Tokom ovog planetarnog poravnanja, radije biste bili umotani u čaršave sa osobom u koju se zaljubljujete nego bilo gde drugde.

Škorpija
Tokom ove godine bićete u raskoraku između postojeće veze i simpatije. Ali, od aprila počinjete da shvatate šta vam je prioritet, i tokom leta vas očekuje oslobođenje i prava ljubav na plaži tokom zalaska sunca.

Strelac
Romantične večere sa simpatijom obeležiće početak 2022. godine. Nevolje u raju počinju početkom proleća kada shvatate da vam maženje nije dovoljno. Slučajni susret sa bivšim dodatno će uzdrmati vaše nestabilno raspoloženje.

Jarac
Moto "radi naporno, igraj se" definitivno se odnosi na vas. Biće očigledno da je ova godina namenjena zabavi nasamo sa svojom posebnom osobom. Umesto da svu energiju uložite u druženje sa prijateljima, odlučićete da se družite sa osobom koju obožavate i prema kojoj gajite snažne emocije.

Vodolija
Tokom marta osećaćete kao da vam je život na vrhuncu, ali Marsovo okretanje unazad može ugasiti strastvenu vatru koja je počela da gori. Želećete da ostanete kod kuće i naručite picu dok gledate televiziju, a partner će biti raspoložen za zabavu sa prijateljima. Pronalaženje srednje tačke za povezivanje sa njima biće izazovno.

Ribe
Onog trenutka kada se Jupiter i Neptun povežu počećete da osećate leptiriće u stomaku. Proleće će vas pripremiti za romantičnu priliku koja se pruža jednom u životu. Ipak, prihvatite upozorenje koje vam zvezde šalju – možda ćete poljubiti nekoliko žaba pre nego što naiđete na princa.

Izvor: Lepa&Srećna