OVAN

POSAO: Sarađujte sa drugim Ovnom jer jedino on može da vas energetski isprati. LJUBAV: Vaš partner ima prevelike zahteve ili možda voli da potroši više nego ste očekivali. Niste neko ko podržava takvo ponašanje. ZDRAVLJE: Čest grč u vratu.

BIK

POSAO: Novac vam je bitan tokom nedelje, ali za ulaganje u neke manje projekte. Moguće je da ćete uložiti u obrazovanje novih kadrova, radnika, saradnika. LJUBAV: Volite ljubav i ljubav voli vas. Bik u braku želi više odmora i provoda. ZDRAVLJE: Držite sve pod kontrolom.

BLIZANCI

POSAO: Važno je da ugovore koje budete potpisivali pažljivo pročitate, jer će od njih zavisiti dalji tok poslovanja. LJUBAV: Zahtevni ste prema voljenoj osobi. Pokušajte da se stabilizujete. Često svoju nervozu iskaljujete na partnera, bez razloga. ZDRAVLJE: Sem manjih nervoza, ništa ozbiljnije.

RAK

POSAO: Poslovno razmislite o tome sa kim radite i koga podržavate. Verovatno će se pokazati neke greške koje niste videli do sada. LJUBAV: Ako ste u vezi, partner se udaljava od vas zbog vaših stavova. ZDRAVLJE: Možete imati problem sa levim ramenom.

LAV

POSAO: Budite manje ponosni, a više zahtevni, kako biste lakše prolazili kroz život. Imate uvek dobre ideje. LJUBAV: Lav koji nije u vezi neće biti tokom dana raspoložen za bilo kakvo zbližavanje, jer želi da ima ličnu slobodu. ZDRAVLJE: Predstoji vam problem kičme ili srca.

DEVICA

POSAO: Jedna Vodolija vrši pritisak na vas i na posao koji radite. Pokažite pravo lice. LJUBAV: Dobro se osećate i imate podršku partnera. Device koje su slobodne, zaista ponekad nemaju realan kriterijum o onome što žele u životu. ZDRAVLJE: Problem vezan verovatno za vene i vensku cirkulaciju.

VAGA

POSAO: Svaki početak je težak. Tako i ovaj dan je dan za donošenje važnih odluka. LJUBAV: Emotivno ste u dobrom odnosu sa partnerom. Vage koje su slobodne moraju da se više zainteresuju za ljubav i zajednicu. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Frustrirani ste, vodite računa da ne uletite u nepromišljene poslove jer su posledice teške. LJUBAV: Oštro postupate sa partnerom, to zna da zaboli… ponekad. ZDRAVLJE: Napeti ste, nervoza raste.

STRELAC

POSAO: Agresija vam stvara žestok otpor ka ostvarenju cilja. LJUBAV: Vi ste zaista ponekad previše teški da popustite, a trebalo bi da odlučite - ili obaveze ili partner. Imate sve aspekte da izgradite dobar odnos. ZDRAVLJE: Muči vas bešika.

JARAC

POSAO: Morate da savladate teškoće koje su pred vama. Budite puni vere u sebe. LJUBAV: Potrebno vam je više erotike u životu. Privlačnost, interesovanje partnera je ključ vašeg ljubavnog života. ZDRAVLJE: Osećaj melanholije.

VODOLIJA

POSAO: Konačno da budete bar malo opušteni i radite poslove koji su vam pružaju nadahnutost. LJUBAV: Oni koji nisu u vezi, moraju da se posvete svom slobodnom vremenu, više druženja, izlazaka neće da škodi. ZDRAVLJE: Bolovi u glavi, vratu, ramenima.

RIBE

POSAO: Dan za novac je povoljan ako radite sa Rakom ili Lavom. Verovatno ćete biti emotivno nadahnuti za sve što radite. LJUBAV: Želite nešto novo, drugačije, želite da otputujete u inostranstvo. ZDRAVLJE: Dobro se brinete o svom zdravlju.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE