Svaka planeta kontroliše deo našeg postojanja. Venera vlada ljubavlju i novcem, Merkur je zadužen za komunikaciju, Neptun gospodari svetom snova. Ponekad planete ne vole da su u određenim znacima, a ponekad te planete, kada su u tim znacima, ne funkcionišu dobro u našim individualnim ili kolektivnim kartama. Za 2022. godinu astrolozi za tri znaka predviđaju negativne aspekte koji će doneti nesporazume ali i velike promene koje menjaju život iz korena.

Vaga

Za Vage je 2022. godina istine. Iako su sklone da kriju osećanja iza maske povučenosti, vreme pravog suočavanja počinje već početkom godine. Pratiće ih česte nesuglasice, nesporazumi na svakom koraku, a mnoge reči mogu biti pogrešno tumačene. To je vreme preispitivanja, ali istina će pomoći da 2023. godine bude uspešnija i bolja. 

Lav

Za Lavove je 2022. godina neprijatnosti. Vreme koje će pokazati koje su vam granice, sve će se uzdrmati i poslovni i privatni život. Jedino što preostaje ovim vatrenim znacima je da ovo teško vreme shvate kao lekciju iz koje će morati da nauče kako da se promene. Vreme je za ozbiljan rad na sebi. Iako Lavovi nisu navikli da budu zaustavljeni u svojim ciljevima, sada će morati da shvate da se i to ponekad događa.

Vodolija

Za Vodolije je 2022. godina prihvatanja. Bićete sprečeni da ostvarite planove u koje investirali puno vremena i emocija. Prvo ćete reagovati iz emocija, ali onda kada prihvatite da je to neminovnost čeka vas samo napredak.

Izvor:Lepa&Srećna