Horoskop svaša može da predvidi, pa tako i koji znakovi horoskopa važe za veoma stabilne i verne. Njima veza veoma prija, nisu skloni čestim promenama partnera, a ljubav je za njih potpuno mirna luka. 

Bik

Bikovi vole odanost, kada se zaljubljuju oni vole svim srcem. Veoma im je teško da se vežu za partnera, a isto tako im teško pada da budu ostavljeni. U vezama su im važni poverenje, komunikacija i strast.

Blizanci

Iako vam možda deluje da je njihova priroda nestabilna, oni obožavaju stabilne veze i kada pronađu partnera sa kojim se poklapaju, to može biti veza za ceo život. Skloni su da koketiraju i flertuju, a duboko u sebi su vrlo odani i lojalni partneru.

Rak

Rakovi su veliki emotivci, to je svima poznato, a pored toga vole i duge i stabilne veze. Po mogućstvu da do kraja života provedu sa svojim parnterom. Znaju da budu veoma nesigurni i ljubomorni, ali nisu skloni prevarama.

Ribe

One spadaju u najverniji znak zodijaka, oličenje su lojalnosti u apsolutno svakom odnosu. Bilo da je u pitanju prijateljski ili partnerski odnos, apsolutno su svima lojalni. Veoma su romantični i uporni, pa kada upoznaju partnera koji im odgovara sa njim će biti ceo život.

Izvor: Lepa&Srećna