Dnevni horoskop za 12. majl 2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

Posao: Verovatno ste dugo bili naivna žrtva raznih špekulacija, pa vam je dozlogrdilo. Odlučili ste da i vi budete jači i drugačiji. Ljubav: Sada postajete direktniji, impulsivniji. Sve kažete u lice šta treba. Ne štedite nikoga. Zdravlje: Iscrpljeni ste. Čuvajte imuno sistem.

BIK

Posao: Imate jasne ideje stavove, znate šta hoćete. To je dobro jer ćete tako od čestih promena stavova profitirati. Ljubav: Samoća vam prija. Iako niste neko ko voli samoću ali sada se tako osećate. Nije strašno, proćiće taj osećaj. Zdravlje: Moguća je kožna infekcija.

BLIZANCI

Posao: Bolno je sve što danas preživljavate, ali i korisno. Pokušajte da izvučete iz događaja lekciju za budućnost. Čuvajte novac. Ljubav: Neke stvari su jasne vama i osobi pored vas. Ili ste prava ljubavna veza koja će da traje ili niste. Odlučite se konačno. Zdravlje: Dosta dobro.

RAK

Posao: Bolje ste se osećali kad niste znali na čemu ste. Mogli ste da se nadate i maštate. Ovako, nečega se treba odreći, neke ljude staviti na pravo mesto. Ljubav: Sklonost ka svađama i dramatičnim situacijama trenutno je evidentna. Partner je prema tome ravnodušan, ne shvata vas ozbiljno. Zdravlje: Relaks pored vode.

LAV

Posao: Blagi stres na poslu može da vas deprimira da uspete u onome što radite. Izdržite jer vas bolji dani čekaju. Ljubav: Prihvatite svoje slabosti. Niste svesni da možete biti ostavljeni. To bi vam teško palo. Zdravlje: Problem sa stomakom.

DEVICA

Posao: Bez nervoze danas. Niste ni upola moćni kada se nervirate. Više optimizma pomaže. Ljubav: Baš ste posvećeni vezi u kojoj ste. Imate svih izgleda da budete na dobrom putu za brak. Čuvajte tu ideju. Zdravlje: Imunološki sistem slab.

VAGA

Posao: Uspevate sve da završite na vreme. Imate mnogo poslova koje treba da pokrenete ali stižete. Moćni ste. Ljubav: Usamljene Vage mogu upoznati osobu svoga života, ukoliko budu, kao po običaju, društvene. Koristite svoj neodoljiv osmeh. Zdravlje: Dobro.

ŠKORPIJA

Posao: Funkcionišete po sistemu vruće-hladno. Na momenat vam sve izgleda jednostavno, problem gotovo da i ne postoji, da bi vas uskoro uhvatila panika. Ljubav: Napokon ostvarujete ono o čemu ste dugo maštali. Jedna Vodolija je pored vas. Vi ste zbog toga polaskani. Zdravlje: Prehlade česte.

STRELAC

Posao: Napunite baterije za predstojeće dane. Nije dobro da se danas upuštate u neke nove projekte. Ima vremena za to. Ljubav: Bolji ste na ovom polju. Imate više sreće, pomirenje i harmonija predstoji. Iskoristite ovaj dan da što bolje provedete u društvu. Zdravlje: Zubi osetljivi.

JARAC

Posao: Brinete o novcu. Iako ste veoma ambiciozni, težite napredovanju i prestižu, moraćete da izaberete bolje partnere sa kojima radite. Nisu dovoljno snažni za vas. Ljubav: Situacija je bolja. Morate da se okrenete što više izlascima. To će vam popraviti raspoloženje. Zdravlje: Odmarajte se više, potrebno vam je.

VODOLIJA

Posao: Menjate često stav o poslu i zaposlenju. Volite inovacije. Ali danas se potrudite da budete u dobrom odnosu sa kolegama. Ljubav: Na početku ste veze. Da li je to stara veza ili neka nova, kako god, bolje je ovako. Sagledajte dobro šta je ispred i iza vas. Zdravlje: Glava slaba tačka.

RIBE

Posao: Važna je ozbiljnost. Morate da se dobro organizujete ako želite poslovni uspeh. Nikako se ne prepuštajte slučaju. Ljubav: Dosta flertujete. Imaćete dosta prilika za razna poznanstva. A od vašeg stava zavisi koliko ćete
biti spremni da se upustite u nešto ozbiljnije. Zdravlje: Aktivirajte se fizički.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

 Izvor: Lepa&Srećna