Horoskop za sve znake za ljubav u prvoj polovini novembra 2020. godine.

Ovan

Po pitanju osećanja, imaćete velika očekivanja. Želećete da vas drugi maze i paze. Kako će biti, zavisiće od partnera. Većini ljubavnih događaja vi ćete naći poneku manu. Pokušajte da gledate na stvari sa manje pedrasuda i opustite se.

Bik

U vašim privatnim odnosima ovih dana će biti dosta nemira, nedorečenosti i frustracija. Ostanite mirni. Usaglašavanje s partnerom ipak će biti uspešno, a u svemu će doprineti i vaši dragi prijatelji.

Blizanci

U već odlične odnose vi ćete uneti dašak mašte i tako ih još više poboljšati. Neki će biti zaista originalni. Teško da išta može pomutiti vašu sreću. Čak i male porodične peripetije vi ćete rešiti s lakoćom.

Rak

Sve više ćete shvatati da vas neke osobine drage osobe uznemiruju. Prihvatite ih, jer je osećaj nemira prolazan. Neki će pozvati prijatelje u pomoć, te zajedno analizirati svoju ljubavnu situaciju.

Lav

Neobavezni kontakti mogli bi vam doneti pravo osveženje. Oni koji su sami neka što češće izlaze, pa makar na kafu. Pri tom bi se mogli zabavljati kao da nemaju nikakvih problema. Uspeće da pobegnu od svega i nasmeju se.

Devica

Sklad u emotivnom životu stabilzovaće vašu vezu s voljenom osobom. Samci neka svakako izlaze. Biće im lepo. Pokušaće da se zbliže s osobom koju vole. U tome će im pomoći njihov unutrašnji glas, kao i seks.

Vaga

Dok vaš partner luduje i uživa, vaše samopouzdanje pada. Odustanite od potrebe da sve kontrolišete. Neki bi se mogli osećati kao seksualni objekt, ali ako im odgovara, nema razloga da prigovaraju.

Škorpija

Svim očekivanjima svog partnera spremno ćete udovoljiti i na taj način ćete svoju vezu još više stabilizovati. Vi ćete isto tako sve više uviđati da stvari potpuno dolaze na svoje mesto.

Strelac

Mala unutrašnja previranja neće ugroziti vašu stabilnu vezu. Partner će očekivati nežnosti, a vi ćete biti povučeni u svoj svet. Uz malo više otvorenosti, sve će biti bolje. Oni koji su još sami neka ne odustaju od udvaranja.

Jarac

Doći će do malih nadmudrivanja između vas i voljene osobe. U tome ćete vi biti ona agresivnija strana. Verovatno ćete se zatim naći u većem društvu tako da će vaši nemiri s partnerom biti nezapaženi u gužvi ljudi.

Vodolija

Bez obzira što ne nalazite ono zadovoljstvo u ljubavi kakvo očekujete, uspećete sve okrenuti u pravcu dobre zabave. U opcijama tajnih veza vi ćete nalaziti najviše zadovoljstva i strasti. Svakako će sve to biti skriveno ili samo virtulano. 

Ribe

Nedostajaće vam emotivnog ispunjenja, ali i senzacionalizma kojim obično popunjavate prazninu. Ako se u emotivnim pitanjima budete oslanjali na svoj unutrašnji glas, on bi vam mogao doneti mnogo sreće i zadovoljstva.

Izvor: Ehoroskop