Dnevni lunarni horoskop za 10. novembar podseća da Mesec u znaku Device konačno daje ohrabrenje da progovorimo o svojim željama naglas! To se odnosi naročito na one oblasti koje se odnose na novac i karijeru: ako se sada aktivno bavite njima, možete "otključati" važne brave i / ili ubrzati neophodne procese. Svi napori usmereni na to da život učinite urednijim, efikasnijim i ugodnijim, danas će doneti rezultate. Savršen je dan za suočavanje sa gomilom sitnih problema koji vam komplikuju svakodnevicu. 

Zato se slobodno posvetite sitnicama, ali ne počinjite nikakve velike zadatke od nule. Novi početak može potrajati dugo i potrošiti vam previše energije, a sam proces možda neće biti vrlo efikasan. Međutim, sve što danas uložite u zdravlje - bilo na fizičkom, mentalnom ili intelektualnom planu - doneće izvrsne rezultate. Dobar je dan da pobegnete od nezdravih navika, pređite na drugačiju ishranu, posetite kozmetičara, krenete na neki psihološki kurs samopomoći, promenite frizuru ili na drugi način ojačajte samopoštovanje i osećaj privlačnosti.

Ukratko, u bilo kojoj oblasti nemojte oklevati da „uložite u sebe“: vaš „kapital“ će se višestruko umnožiti. Za veče ne planirajte kućne poslove. Posvetite ga opuštanju, kreativnim hobijima, a još bolje - susretu sa voljenom osobom. Napokon, seksualna i kreativna energija su u stvari jedno. Večeras, kad krenete na spavanje, pokušajte da što jasnije formulišete pitanje koje vas muči. Odgovor može doći odmah posle buđenja.

Izvor: Lepa&Srećna