Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ČUDESAN DATUM! BROJ ANĐELA VLADA NA DAN 11. NOVEMBRA: Evo šta da uradite kako bi vam se ispunila želja

Ovo je jedan od najčarobnijih dana u godini!

  Izvor: Shutterstock

Niz brojeva 11-11 se smatra brojem anđela, te se 11. novembar smatra čarobnim danom. A kako bi vam se na ovaj magičan datum ispunila želja, nekoliko stvari je potrebno da uradite. Broj 11 se smatra brojem sa izuzetno posebnom frekvencijom, a kada se duplira, veruje se da donosi ostvarenje želja i da nam Univerzum pomaže da lakše dođemo do vlastitih ciljeva.

Možda će vas ovo zanimati

U numerologiji i tarotu broj 1 predstavljen je kao Mađioničar. Simbolika Mađioničara koja je povezana sa ovim brojem jeste u tome što svaki mađioničar koristi duhovne i fizičke alate kako bi ni iz čega stvorio nešto čarobno. Sa nizom brojeva 11-11, magične moći manifestacije su udvostručene i veruje se da se povečavaju šanse da snove pretvorimo u realnost. Na primer, ako neprestano oko sebe primećujete 11, to je znak iz Svemira da sledite svoju svrhu.

11. novembar je sjajan dan da dočarate svoje najveće snove koje želite da ostvarite. Nijedan san nije prevelik za ovu energiju! Bila to vaša kuća iz snova ili savršeni partner, razmislite o njima od srca i oslobodite tu pozitivnu energiju. Neka svemir uradi ostalo. Imajte otvoren um, povežite se sa svojim duhovnim vodičima i vi takođe možete ispoljiti svoje snove. Energija ovog niza brojeva pomaže vam da nastavite putem duše i po istinskoj ljubavi.

Na ovaj datum, Univerzum vas podstiče da iskoristite svoje skrivene alate i sposobnosti za ostvarenje i manifestaciju. Ovo je vreme da se povežete sa svojim unutrašnjim magičnim moćima i iskoristite ih na najbolji način.

Kako zamisliti želju dok vlada magičan niz brojeva 11-11:

Hermetički principi i zakon privlačenja uče nas da manifestacija započinje našim mislima. Ono o čemu razmišljamo jeste gde naša energija teče. Čak i kada nije 11. novembar, vaše misli oblikuju vašu stvarnost. Ne dozvolite da vas negativne misli povrede i sputavaju.

Pre nego što razmislite o manifestaciji, počnite da mislite o tome zašto želite da manifestujete određenu ideju. Sedite u položaj za meditaciju i razmišljati o tome. Pogledajte unutar svoje duše i osvestite razloge koji stoje iza vaših želja. Ako imate tu jasnoću, to pomaže procesu manifestacije.

Kada budete jasni sa svojim željama i budete imali punu podršku svojih anđela, bićete spremni za manifestovanje. Postavite sebi pitanja poput toga kako zamišljate sebe u budućnosti. Ko ili šta vas okružuje? Kako ćete se osećati kada se ispune vaše najdublje želje? Što više razmišljate o ovime, lakše ćete ih pretvoriti u svoju stvarnost. Neka svaka vaša akcija bude deo manifestacionog procesa.

pročitajte i ovo

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije