Sastojci:
- 100 g pasulja
- 250 g kiselog kupusa
- 250 g krompira
- 100 g paradajz pirea
- glavica crnog luka
- 50 g brašna
- 50 g belog luka
- ulje
- so
- crni biber
Priprema:
U jednoj šerpi kuvamo parčad krompira. U drugoj šerpi kuvamo krupniju parčad kupusa. U trećoj šerpi kuvamo pasulj. U tiganju sa zagrejanim uljem pržimo luk, pa dodamo brašno. Zaprženu smesu nalijemo vodom i ostavimo da se kuva. Kuvani pasulj, krompire i kupus dodamo u tiganj sa zaprškom.
Dodamo pasirane češnjeve belog luka i paradajz pire. Posolimo i pobiberimo. Pred kraj kuvanja dodamo sitno seckani peršun.
Izvor: Posna jela
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka