BLIZANCI

Gde je nestala strast?

Nakon dvogodišnjeg tranzita Saturna vašim poljem partnerstva, sad možete lagano odahnuti, on nastavlja svoje putovanje u novi zodijački sektor, a vi možete da se opustite. Mnogi će biti motivisani da  donesu konačnu odluku vezanu za odnos u kojem se nalaze. Saturn će se pridružiti Plutonu u znaku Jarca i vrlo je moguće da ćete od nekih osoba morati da odustanete. Suočavajući se s tim promenama u svom životu moraćete da pogledate u sebe, sprovedete strategije za prilagođavanje promenama koje ulaze u vaš život, usvojiti nova i sveža iskustva kako biste mogli da se krećete napred. Jupiter će da se kreće znakom Škorpije i vašom šestom kućom, pa bi samci novu simpatiju mogli da pronađu na radnom mestu ili da je upoznaju putem kolega s posla. Ako ste u braku ili dugoj vezi vreme je da se ozbiljnije pozabavite intimom unutar svoje spavaće sobe. To bi moglo biti jedno od područja ljubavnog života koje možda neće najbolje funksionisati. A nestanak strasti može da vas dovede u iskušenje da se upustite u vanbračni flert i zapetljate u odnos koji neće biti jednostavan. Samci ovoga znaka ono pravo mogu da počnu da očekuju nakon što Jupiter uđe u znak Strelca 8. novembra. Od tada pa u idućih godinu dana otvara vam se novo poglavlje vašeg ljubavnog života. 

Na Dan zaljubljenih: Bićete avanturistički raspoloženi i imaćete sreće u zavođenju. Sviđa li vam se neko, pravi je trenutak da upotrebite skrivene adute.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI HOROSKOP ZA DAN ZALJUBLJENIH I LJUBAV U 2018: kakve romanse očekuju rođene u VATRENIM znacima (OVAN, LAV i STRELAC)

VAGA

Potraga za bliskošću

U 2018. godini otvoriće se teme poverenja, nerešenih strahova i sigurnosti, kako u sebe, tako i u partnera. Vaš ljubavni odnos reflektovaće vam bolna pitanja iz detinjstva kojima bi bilo dobro da se pozabavite jer njihovim rešavanjem možete da unapredite svoj emotivni život. Neki strahovi i nesigurnosti sa kojima duže živite sad izlaze na površinu. Ako ne budete zadovoljni svojom vezom, nemojte da odustanete bez borbe. Probajte sve što možete kako biste ponovno uspostavili izgubljenu bliskost i intimnost. Uran u kući odnosa i partnerstva donosi nepredvidljive i nagle događaje, potrešće odnose koje imate u svom životu. Uran ne poštuje status quo i “udariće” na slabe tačke vašeg partnerskog odnosa, a prepoznavanje onoga što jeste promeniće mnogo toga. Ako ste sami, imaćete više prilika za flert i neobavezna druženja. Vrlo je moguće da pobrkate seks s ljubavlju i da shvatite kako druga strana i ne misli tako ozbiljno kao vi. Ako izgubite interes za partnera, a što je u ovoj godini lako moguće, doći će do prekida, nakon kojeg će vam biti jasnije šta ste imali, a šta vam je potrebno da biste bili srećni. U ovoj godini naglasak će biti i na porodičnim pitanjima, stanovanju, odnosu sa roditeljima, mnogi bi mogli da se odluče na preseljenje i zatvore jedno poglavlje svog života, što obično najavljuje tranzit Saturna četvrtom kućom.

Na Dan zaljubljenih: Mogli biste provesti jako lepe trenutke u društvu voljene osobe, ali i prijatelja, u zavisnosti od toga šta će biti vaš izbor. Znaćete da ste voljeni.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI HOROSKOP ZA DAN ZALJUBLJENIH I LJUBAV U 2018: kakve romanse očekuju rođene u ZEMLJANIM znacima (BIK, DEVICA i JARAC)

VODOLIJA

Ljubavne turbulencije

Život kakav ste dosad vodili i poznavali, bliži se svom kraju. Počinjete da se udaljujete od nekih osoba, rutina se menja, bežite od situacija i prostora koje vas podsećaju na poraze i padove. Osetićete da više ne možete da se nosite sa jednim odnosom, shvatate da vas previše opterećuju partnerovi zahtevi koji vas primoravaju na nešto s čim još niste spremni da se suočite. Postoji iskušenje da se sakrijete i povučete u sebe i, ako to učinite, objektivno biste trebali da sagledate šta u vašem odnosu funkcioniše i ima li još prostora za rast i razvoj. U godini ste rehabilitacije i osećajnog čišćenja od onoga što je bilo. Svaki povratak unatrag, na staro, pokazaće vam još jednom da tamo odavno više nema zadovoljstva. Čak tri pomračenja će uticati na vas i vaš ljubavni život, 15. februara, 27. jula i 11. avgusta. To je energija koja vas budi, pokreće sa mesta, pomaže vam da osvestite šta želite, a što ne, pa posmatrajte šta će se događati u danima iza tih datuma. U celu tu priču umešaće se i kretanje Marsa vašim znakom (16. 5. - 14. 11.), koji će vas voditi u avanture, ali ne i u zasnivanje neke stabilnije veze u kojoj ćete biti spremni da se zadržite duže. Nestabilne i nezdrave veze teško da će preživeti ove tranzite. Bračni parovi trebaju da budu spremniji na kompromise, a novi počeci biće burni, strastveni, ali i izazovni.

Na Dan zaljubljenih: Bićete u centru pažnje voljene osobe, koja bi zaista mogla da se potrudi oko vas i time da vam pokaže koliko joj je stalo do vašeg odnosa. Uživaćete!

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI HOROSKOP ZA DAN ZALJUBLJENIH I LJUBAV U 2018: kakve romanse očekuju rođene u VODENIM znacima (RAK, ŠKORPIJA i RIBE)

Izvor: 24sata.hr