Adrijana Lima konačno je uspela da proda luksuzni penthaus u srcu Njujorka, koji su ona i Marko Jarić kupili dok su bili u braku.

Bivši bračni par kupio je stan na Menhetnu još 2003. godine za dva miliona dolara. Penthaus se prostire na preko 200 kvadrata, ima dve spavaće sobe, dva kupatila, ogromnu kuhinju.

PROČITAJTE JOŠ: NOVAK ĐOKOVIĆ PUNO ZARAĐUJE, A IZNENADIĆETE SE KAD VIDITE NJEGOVU KUĆU: zavirite u dom srpskog tenisera i njegove supruge Jelene (FOTO)

Iz dnevne sobe, koja ima prozore od poda do plafona, pruža se fantastičan pogled na Central park. Zgrada u kojoj se stan nalazi ima fitnes centar, salon za masažu, bazen, parking i ekskluzivni restoran koji mogu da koriste samo stanari. Ovo je drugi put da Adrijana pokušava da proda penthaus. Najpre je to uradila 2013. godine, neposredno pred razvod sa Jarićem.

Tada je cena za ovaj luksuzni stan bila 5,5 miliona dolara, ali pošto niko nije hteo da da toliki novac brazilska manekenka ga je snizila na 3,5 miliona. Pet godina kasnije bivša supruga Marka Jarića dobila je za ovaj stan 3,3 miliona dolara.

POGLEDAJTE SPEKTAKULARAN STAN I POGLED KOJI JE IMAO STAN ADRIANE LIME I MARKA JARIĆA

Izvor: Kurir

LepaiSrecna Njujorški stan Adrijane Lime i Marka Jarića je bio raskošan penthaus!